Mazda3 by Ven – DO ZAMKNIĘCIA, SPRZEDANA
Ven napisał(a):i korzystając z okazji jadą już do mnie nakładki na progi i lotka na tylną klapę
Aero?

Potem jeszcze tylko swap na 2,0 i masz ideał
(srebrna 3 w 2,0 z pakietem Aero
)

Korzystając z nadmiaru wolnego czasu ( L4 na syna ) zafundowałem sobie wtorek pod znakiem Carbonu 
A oto wyniki mojej zabawy z folią 3M

A Tak to wygląda po zmontowaniu

A oto wyniki mojej zabawy z folią 3M

A Tak to wygląda po zmontowaniu

prawie tak ładnie jak u mnie 
Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
matthies napisał(a):siedział ci ten carbon w głowie już dłużej, ale cieszę się że się ograniczyłeś na delikatniejsze elementy
Na Virtualu mi się nie spodobała wcześniejsza koncpcja
petoro napisał(a):Dobra robota, tylko lusterek bym nie obklejał.Ale wykonanie 1-sza liga.
No dużo myślałem nad lusterkami ale jednak ciekawość wygrała
Bartoliniusz napisał(a):prawie tak ładnie jak u mnie
Ciesze się że jest git
matthies napisał(a):trza mieć żonę :/
Haha szukaj bo przecież " w iławianki rzucały je do falującej wody..."
Ven napisał(a):matthies napisał(a):siedział ci ten carbon w głowie już dłużej, ale cieszę się że się ograniczyłeś na delikatniejsze elementy
Na Virtualu mi się nie spodobała wcześniejsza koncpcjawięc zostałem tylko przy detalach.
petoro napisał(a):Dobra robota, tylko lusterek bym nie obklejał.Ale wykonanie 1-sza liga.
No dużo myślałem nad lusterkami ale jednak ciekawość wygrałaPowiem szczerze że pierwszy raz bawiłem się folią 3M i nie mam pojęcia czemu firmy tak się cenią
bo to naprawdę nic trudnego... trochę chęci, minimum zdolności manualnych i suszarka żony
Dokładnie dla chcącego nic trudnego!
Co do lusterek sam zrobiłem sobie kiedyś szczotkowane, znudziły mi się po tygodniu i folię odlepiłem!
-
Axela!
- Od: 5 maja 2014, 22:14
- Auto: Mazda3 BK Z6 2004r, HB. Winning Blue 27B <-- Było.
Jest Mazda 3 BP SKYACTIV G 2019 HIKARI. https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 2&t=212463
Bejsu napisał(a):Ven napisał(a):matthies napisał(a):siedział ci ten carbon w głowie już dłużej, ale cieszę się że się ograniczyłeś na delikatniejsze elementy
Na Virtualu mi się nie spodobała wcześniejsza koncpcjawięc zostałem tylko przy detalach.
No dużo myślałem nad lusterkami ale jednak ciekawość wygrałaPowiem szczerze że pierwszy raz bawiłem się folią 3M i nie mam pojęcia czemu firmy tak się cenią
bo to naprawdę nic trudnego... trochę chęci, minimum zdolności manualnych i suszarka żony
Dokładnie dla chcącego nic trudnego!
Co do lusterek sam zrobiłem sobie kiedyś szczotkowane, znudziły mi się po tygodniu i folię odlepiłem!
No i to właśnie zaleta folii, zawsze można wrócić do oryginału
Mi osobiście podoba się kontrast ciemnych detali na jasnym lakierze.
Myślę jeszcze o słupkach, ale muszę to przetrawić
A co z pakietem o którym wspominałeś? 

pawcio1017 napisał(a):A co z pakietem o którym wspominałeś?
Pawcio czekam z niecierpliwością na lotkę i progi a przy okazji i detale kroję
np. z resztki dzisiejszego carbonu ramkę właśnie zrobiłem