ragun napisał(a):macvas napisał(a):child napisał(a):Tak nawiasem mówiąc widzę, że prawie sami właściciele BK się wypowiadają. Czyżbyście zamierzali pójść moim śladem i przesiąść się gremialnie na BM?
Taka naturalna kolej rzeczy, bo o ile posiadacze BL jeszcze śpią spokojnie o tyle właściciele BK powoli zastanawiają się nad przesiadką na nowszy model – ja akurat jeszcze długo nie, ale mam przeczucie, że moje kolejne auto to będzie BM
Jeśli tak się stanie to za kilka lat z przyjemnością odkopię tego posta i powiem "a nie mówiłem"
Mi się wydaje, że nie tyle co posiadacze BL-ek się nie zastanawiają o zmianie auta na BM-kę tylko BK jest o wiele bardziej podobna do BM niż BL... BK->BM podobny kształt grill-a, lamp przednich, tylnych, nawet kokpitu, w hatchbackach kształtu tylej szyby (patrząc z boku są ścięte a w BL bardziej pionowa) tylko oczywiście w "unowocześnionej" formie a BL jest jak gdyby zupełnie inna i pewnie dlatego posiadacze BK z chęcią przesiedli by się do BM czego osobiście bym nie powiedział. Sam raczej poczekał bym już na nowszy model bądź jakąś usportowioną wersję BM – mps bądź z jakimś pakietem sporotwym. BM jest fajna no ale zostanę na razie przy swojej BL-ce
Np. taka BM MPS, ja bym nie pogardził