Walczymy, walczymy.
Taki byle jaki post na dzisiaj.
Pozbyłem się nareszcie starego radia 2 din, nie wyszło z tego cało, niestety. Tak czy inaczej cieszę się, że mam to za sobą. Zdjęcia z dzisiaj robione patefonem. Pracowałem na dworze i było zimnooo... Spieszyłem się z kablami, co by położyć wszystkie do zmroku. Prawie się udało. Ogólnie chciałem jak najszybciej podłączyć aku, żeby nieco światłości w środku auta zdobyć. Wnętrze auta prawie poskładane. Trzeba tylko posprzątać i założyć tylną kanapę. Instalacja zabezpieczona jest bezpiecznikiem 80A kiedy korzystam z 2ch wzmacniaczy, kiedy korzystam z jednego – 40A.
Z placu boju...

Mam nadzieję, że uda mi się jutro sfotografować wnętrze i nowe radio, oraz to, co jest teraz w bagażniku – aparatem. Dzisiaj przyszły 2 paczki, jedna to zestaw głośników, na który tyle czekałem, druga natomiast to obudowa dla nowego suba, robiona na zamówienie, strojona na 35hz (SW.STX.10.2.400.2x4.F.S.PP) tunelem szczelinowym. To też jutro sfotografuję, mam nadzieję. W drodze do mnie maty STP Silver, trochę filcu i 1mkw mat miękkich GMS. Muszę jeszcze tyko zrobić nową masę jak u Sylwa.
Po wszystkim zabieram się za montaż nowych-używanych uszczelek drzwi i po tych zabiegach liczę na troszkę ciszy we wnętrzu.
Rozmieszczenie okablowania (musicie wybaczyć byle jaki rysunek, po tym jak dzisiaj zmarzłem czuję się fatalnie):