Swoop napisał(a):z tego co wiem, to przy podniesionym przodzie (oba koła w górze) skręcasz na maksa a później stawiasz na kołach i jazda...
I czemu to ma służyć?
www.mazdaspeed.pl
Swoop napisał(a):z tego co wiem, to przy podniesionym przodzie (oba koła w górze) skręcasz na maksa a później stawiasz na kołach i jazda...
zemoj napisał(a):Swoop napisał(a):z tego co wiem, to przy podniesionym przodzie (oba koła w górze) skręcasz na maksa a później stawiasz na kołach i jazda...
I czemu to ma służyć?
lukenduro napisał(a):bo ja myślę nad nieco ciemniejszym od karoserii grafitem, bądź czarnym (i tu też nie wiem czy mat czy połysk)...
TadzikKnox napisał(a):piotr_szp, gdzie w Bydgoszczy kupiłeś te LEDy?
Ja mieszkam w Bydgoszczy i też bym chętnie wpadł do tego sklepu co Ty.
PS
Zatrąb jak spotkasz w Bydzi tą ślicznotkę
Nightfall napisał(a):Ta lotka z tylu na klapie byla juz czy dokupiles?Bardzo mi sie podoba i moze w przyszlosci tez pomysle o takim spojlerku.Autko prezentuje sie pierwsza klasa.przyjemnosci z jazdy i bezawaryjnoscipozdrawiam
TadzikKnox napisał(a):A chętnie, chętnie, tylko muszę troszkę pomodować bo seryjną to wstyd zajechać na spot.
NIEBO! napisał(a):[b]Kto wie czy nie stały obok siebie w duńskim salonie![]()
NIEBO! napisał(a):
Małe pytanko – nie miałeś problemów z wymianą żarówek w postojówkach – zwłaszcza z lewej strony? Demontowałeś filtr powietrza?Czy jakaś inna metoda? No i jak często używasz świateł drogowych, bo czytałem, że z LEDowymi żarówkami jest problem ze względu na temperaturę jaką generuje żarówka z drogowych lampek i po prostu się rozpływają po krótkim czasie
piotr_szp napisał(a):Żadnych problemów z wymiana i z temp.,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości