Mazda Xedos 6 CA KL '97
Wiesz... ciezko je zamontowac odbierajac paczke rano, potem bedac w pracy caly dzien (przed 5 minutami zjechalem do domu)
poza tym, wszystko musi nabrac mocy urzedowej
czesc gadzetow planuje zamontowac w weekend. Mysle, ze na zlot juz wszystko bedzie na aucie
w przyszlym tygodniu wywalaja mnie na przymusowy urlop – mam kilka zaleglych dni, ktore musze wykorzystac do konca marca. Przez te kilka dni mam zamiar przygotowac furmanke do zlotu. Kompleksowe mycie, woskowanie, odkurzanie itd itd. Pewnie troche czasu mi zejdzie na szorowaniu felg aby doprowadzic je do stanu jako takiego po zimie...
praca nie zajac wyksztalcenie nie lewatywa moze poczekac 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
oki. klamki zamontowane – wszystkie 4
troche mi to zajelo – ja niewprawiony w takich zabawach, na codzien jedynie w klawiature stukam od rana do nocy
40 minut by mi zajelo jakbym mial klamki z czarnymi ryglami, a ja bidak musialem przekladac sam chrom 
foty chwalimy sie
Brawo Julian!
Jedna z podstawowych zasad fizyki (dźwignia) była kluczem do wykonania czynności, która Julianowi zajmowała godzinę, w 30 sekund
Poka foty 
sq2jul napisał(a): 40 minut by mi zajelo jakbym mial klamki z czarnymi ryglami, a ja bidak musialem przekladac sam chrom
Powiem Ci w zaufaniu, że zdecydowanie łatwiej było przełożyć rygielki z beżowych na czarne niż chrom

Moje też były beżowe
f*ck
Eunusze emblematy on board... 
i co nic ;p nie ma zdjec
Chwilowo nie mam dostepu do zadnego porzadnego aparatu
a z komorki w ciemnym garazu nic sensownego nie wyjdzie. Mam nadzieje, ze fotki pojawia sie na dniach – jezeli sie nie uda to na pewno beda zaraz po zlocie.
no to hop... Sorry, za wyglad auta (wczoraj bylem na myjni
). Kilka fotek na szybko – po zlocie pewnie pojawia sie lepsze (i auto bedzie umyte
).

Co się będziemy rozdrabniać KL-ZE 
Pięknie bling bling, teraz dopiero przechodnie nie poznają co to za marka
Gonię Cię tylko trochę wolniej, ale za to gałką Mazdaspeed będę mógł się pochwalić
Pięknie bling bling, teraz dopiero przechodnie nie poznają co to za marka
Gonię Cię tylko trochę wolniej, ale za to gałką Mazdaspeed będę mógł się pochwalić

https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Barthek1983 napisał(a):Gonię Cię tylko trochę wolniej, ale za to gałką Mazdaspeed będę mógł się pochwalić
Goń, goń
gratki i nice ;p