Tradycji stało się zadość i walka o drugie miejsce trwała do ostatnich chwil ankiety. Pewnie dla wielu forumowiczów wybór był trudny, choć tematyka tury wyjątkowo łatwa, miła i przyjemna. Sporo zgłoszeń, ale poziom prac na szczęście wyrównany. Kolega Weelkoo nie dał szans konkurentom a podium podzieli MoniaK i Nightfall. Gratulacje! Oczywiście podziękowanie za udział w Konkursie należy się wszystkim startującym

Pozostaje jeszcze ogłosić wyniki oficjalne:
I miejsce: Weelkoo (40 głosów) – serdecznie gratulujemy

II miejsce: MoniaK (23 głosy)
III miejsce: Nightfall (20 głosów)
Sponsorem nagrody prosto z Japonii jest dealer Mazdy z Katowic – firma PRO-MOTO

Oto zgłoszone zdjęcia, które prezentujemy zgodnie z kolejnością ich nadsyłania:
1. drozdo
2. MoniaK
3. KMBak
4. Weelkoo
5. Nightfall
6. J@K
7. czarek1991
8. Norreca
9. MI$
10. Kapi_lt
11. ADHD
12. zemoj
13. TheMonster
14. adiss555
15. bulianomoreno
16. szkodnik_byd
17. Tito01
Witam zniecierpliwionych![]()
Troszkę się naczekaliście na tę ankietę, ale najpierw zapomniałem wysłać sobie mailem PrtSc z kolejności nadesłanych zgłoszeń, potem wyłączyli nam prąd a na koniec koleżanka zaszła w ciążę i zabrała mi sporo czasu swoją opowieścią. Jak widać dzień miałem wyjątkowo barwny – ostatnio wręcz czyham na każdą wolną chwilę, którą teraz wreszcie udało mi się złapać, zatem czym prędzej modyfikuję wątek i zapraszam do głosowania...
Głosujemy 7 dni, można oddać do 3 głosów![]()
Mazda i wakacje – chyba najwdzięczniejsza ze wszystkich tur![]()
Zapraszamy do udziału!
Zgłoszenia w terminie 13 – 15 października
Prace należy wysyłać na adres: konkurs@mazdaspeed.pl
Dla przypomnienia kilka ważnych informacji odnośnie zgłaszanych prac:
– zdjęcia powinny być wysokiej rozdzielczości (minimum 4 megapiksele czyli 2500 x 1600),
– zdjęcia bez naniesionych dodatkowych elementów graficznych w postaci podpisów, ramek etc.,
– nazwa zgłaszanego pliku musi pokrywać się z nazwą użytkownika na forum – tzw. nickiem.
Pełny tekst Regulaminu jest dostępny tutaj