Konkurs Fotograficzny – Mazda przy zachodzie słońca – Ankieta
Jeszcze tylko dwadzieścia parę godzin i wszystko stanie się jasne...
Czas na ostatnie głosy...
Czas na ostatnie głosy...
Skoda Rapid , Mii FR-line 1.0
byly: Mazda 323 BG, Tribute, M6 GG, M5 CR i M2 DE, SEAT Mii SE 1.0, Seat Toledo NH S 1.2
byly: Mazda 323 BG, Tribute, M6 GG, M5 CR i M2 DE, SEAT Mii SE 1.0, Seat Toledo NH S 1.2
ostatnio nie mogę się wstrzelić z głosami gratulacje dla zwycięzcy jak i dla całego pudła, ale też dla wszystkich uczestników zdjęcia naprawdę dobre i niestety poziom konkurencji miażdży
Było dużo ładnych ujęć, a ilość miejsc na podium ograniczona. Brawo dla zwycięzców i wszystkich których obiektywy złapały piękne zachody słońca.
Następnym razem przy wyborze pomyślcie żeby się zmieściło w płaskim kadrze "zdjęcia w tle" na fb
Nie no tylko jedno (KyRy) trafiłem z trójki. 2 głosy daleko od podium
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
sylwo napisał(a):Następnym razem przy wyborze pomyślcie żeby się zmieściło w płaskim kadrze "zdjęcia w tle" na fb
na Twitterze też jest problem
Gratulacje dla mistrzów...
I miejsce: El Duende – 52 głosy
II miejsce: KyRy – 45 głosów
III miejsce: ragun – 43 głosy
To była naprawdę zacięta walka
(btw. dwóch medalistów trafionych )
ps. Koledzy, dacie radę
I miejsce: El Duende – 52 głosy
II miejsce: KyRy – 45 głosów
III miejsce: ragun – 43 głosy
To była naprawdę zacięta walka
(btw. dwóch medalistów trafionych )
ps. Koledzy, dacie radę
Skoda Rapid , Mii FR-line 1.0
Doszły do mnie słuchy, że wybory mogły zostać sfałszowane. Nie wygrał mój faworyt. Domagam się jeszcze raz przeliczenia głosów. Chcę być w komisji, mam przygotowane protokoły z liczenia i nijak nie zgadzają się one z oficjalnymi wynikami w internecie!!
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
widmo82 napisał(a):Doszły do mnie słuchy, że wybory mogły zostać sfałszowane. Nie wygrał mój faworyt. Domagam się jeszcze raz przeliczenia głosów. Chcę być w komisji, mam przygotowane protokoły z liczenia i nijak nie zgadzają się one z oficjalnymi wynikami w internecie!!
nie wiem dlaczego, ale od razu przypomniały mi się ostatnie wybory do europarlamentu a właściwie reakcja na wyniki tam też coś o fałszowaniu było
Przedewszystkim gratulacje dla zwyciezcow!!No i musze tez podziekowac wszystkim ktorzy oddali na mnie swoje glosy,4 miejsce to bardzo dobry wynik przy takiej konkurencji
- Od: 9 lut 2013, 16:12
- Auto: Mazda 6 fl 2006rok 2.0 Benzyna
Czarna śliwka :)
No w końcu jakaś BLka wygrała. Graty.
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Gratuluje zwyciezcom
Aczkolwiek nadal nie rozumiem dlaczego KyRy nie zajął 1 miejsca
Aczkolwiek nadal nie rozumiem dlaczego KyRy nie zajął 1 miejsca