Witam Panowie i Panie.
Dziękuję za dobre słowa

Autko wiem, że jest do dopieszczenia, ale nie było na to czasu ze względu, że ją mam niecały tydzień a wolne dopiero w piątek i wtedy generalny cleaning będzie robiony. Już umówiony z kolegą jestem i Madziunia będzie polerowana, żeby autko się błyszczało i wiadomo, by prezencja lepsza była.
@Przemysław- klima manualna, ale działa jak należy

z racji, że nie było bardzo w czym wybierać, to zdecydowałem się na nią, bo pomimo, że nie ma automatycznej klimy i "cycuszków"

na kierownicy, to historia serwisowa, 1- szy właściciel no i kolorek zrobiły swoje

@Mr Bartek- kolor przede wszyskim bardzo rzadko spotykany w Irl, bo większość 6- tek to srebrna, szara, niebieska lub czarna, a tu mi się udało taką wynaleźć

zegary w końcu mam w kilometrach, bo już mnie denerwowała podwóna podziałka z milami na godzinę, a tak jest jak się należy.
@Rafalmazda6- oj tam nie czepiajmy się szczegółów

napisane jest, że airbag

, a cena wcale nie była za promocyjna, jak na ten rocznik

@xRafalx- co do modyfikacji, to na pewno pierwszą rzeczą będzie wymiana anteny na normalną- czyli oryginalną, z oryginalną długością- bo jak zauważyliście to teraz jest kikut

Potem być może będę myślał nad felgami, może 16' ale powiem Wam szczerze, że mam założone 4 nowe kapcie, bo tak dostałem od dealera i trocę mi było szkoda, a jeżdżąc jest fajny komfort i nie za twardo. Do tego dołóżyłbym tylko jakieś ładne ledy do podświetlenia wnętrza- ale białe lub czerwone, co by mi się ładnie komponowało z lakierem. Poza tym to chciałbym utrzymać auteczko w oryginalnym stanie, takim akie wyszło z fabryki.
Pozdrowionka dla Wszystkich