maestro81 napisał(a):...tylko po co mi te 3 w środku![]()
...bo kupiłeś przełącznik, a nie włącznik...

www.mazdaspeed.pl
Wojtek napisał(a):Jak Tobie mówię, że masz brać pierwszy i drugi (od góry), to znaczy, że tak ma być... i tak jest poprawnie...
...bo kupiłeś przełącznik, a nie włącznik...
maestro81 napisał(a):A tak z ciekawostek: w mieście na stan obecny autko pali mi 29,6 gal/100 mil ~ = 7,95l/100 km, czyli znacznie lepiej jak podaje producent
Mr_Bartek napisał(a):maestro81 napisał(a):A tak z ciekawostek: w mieście na stan obecny autko pali mi 29,6 gal/100 mil ~ = 7,95l/100 km, czyli znacznie lepiej jak podaje producent
Coś Ci słabo wyszła konwersja.Jednostka to mil/galon więc 29.6 mil/galon, a w dodatku brytyjski galon się różni od amerykańskiego (z tego co widzę liczyłeś amerykańskim), także spalanie to 9.5l/100km.
Nadal nie jest źle.
Co do zacisków to może jakiś ładny niebieski jak tu po środku lub w prawym dolnym rogu: http://www.ebay.co.uk/itm/162051761204
maestro81 napisał(a):Srebrny... hmm zostawiając ori kolor wkrótce będzie rudy
maestro81 napisał(a):– wymianę paska
Weelkoo napisał(a):maestro81 napisał(a):29,6 gal/100 mil ~ = 7,95l/100 km
29,6 mili na galon
maestro81 napisał(a):Srebrny... hmm zostawiając ori kolor wkrótce będzie rudy
jak pomalujesz na srebrno to będzie ruda tak samo łapać jak zielony, niebieski czy czerwonyja bym obstawiał srebrny albo jakiś stalowy/grafitowy, w szczególności do tych felg co masz
maestro81 napisał(a):– wymianę paska
jakiego paska?
maestro81 napisał(a):mam jasne naklejki
Mr_Bartek napisał(a):To jakiś uniwersalny moduł? Chętnie bym domontował w GG.
Mr_Bartek napisał(a):To jakiś uniwersalny moduł?
deejay89 napisał(a):ten tomtom go działa bardzo fajnie na androidzie, z pewnością to wydatek, który się opłaca) ja znalazłem w necie licencję za free haha
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości