Toyota Celica T230 1ZZ-FE '03 1,8 VVTi
Bartg napisał(a):Ponoć Japany spisują się lepiej niż te wszystkie Advany, już się chińczycy ogarnęli lepiej Tzn krzywią się dalej jak się krzywiły, ale nie pekają itd i wystarczy je co sezon lekko podprostować
ponoć...
Miałeś Advany? – ja miałem ponad 3 lata, potem miał Reiss. Na RG2 jeździ kilku znajomych hondziarzy i nikomu nie pękła . Moje nawet były proste możnaby napisać.
Poddały się dopiero jak Reiss zaliczył dzwona ale to była taka przeszkoda, że każda by pękła
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Ja za chińskimi felgami nie jestem i osobiście bym się nie zdecydował. Przykładowo do siebie zamiast "Advanów" wolałbym znaleźć Enkei z Integry Type-R. Co nie zmienia faktu że z wygladu nie ma im czego zarzucić.
Reisiu, wiedziałem, że z czasem komentarze na tym wątku się zmienią, na początku się nikomu auto nie podobało, a teraz każdy się jara
Furka robi robotę czekam na gwint
Furka robi robotę czekam na gwint
Ostatnio edytowano 13 cze 2014, 19:46 przez Crenshaw, łącznie edytowano 1 raz
-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Ktorki przedsmak zawiasu jutro postaram sie zrobic jakas sesje. Gwint d2racing ok 10 cm nizej niz seria
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Prawdziwy samochód jest jak Piękna Kobieta!!
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
Cos za cos
dupsko odbite
Gleba rozj@bala system
Jest git
dupsko odbite
Gleba rozj@bala system
Jest git
X E D O S 6
Sprzedam pompe wody xedos 6 2.0
Sprzedam pompe wody xedos 6 2.0
- Od: 19 maja 2012, 07:54
- Auto: viewtopic.php?f=314&t=156205
Na szybko psyrykniete do tego zaciski pomalowane w purpur anodynowy niestety tylko tyl;p zabraklo czasu na przod hehe
Prawdziwy samochód jest jak Piękna Kobieta!!