Witam,
Czy ktoś już zmieniał manetki od świateł i wycieraczek na takie z trybem AUTO. Posiadana wersja auta była biednie wyposażona i pokusiłem się o wymianę Niestety funkcje nie działają. Próbuję bawić się forscanem ale nie chce mi zatwierdzić zmian dotyczących wycieraczek i świateł ( wyświetla komunikat – błąd zapisu, błędna konfiguracja). Czy jest ktoś w stanie mi pomóc ?
Wymiana manetek na takie z trybem AUTO (światła/wycieraczki)
Strona 1 z 1
Witam,
Zmiany liczone za pomocą Mazda......xls. Więc powinno być w porządku. Czujnik deszczu/światła jest, manetki są wydaje mi się że brakuje tylko zmian programowych.
Forscan mimo błędów jak przy światłach wyłączył mi sygnalizację niezapiętych pasów ale z wycieraczkami i światłami nie działa.
Zmiany liczone za pomocą Mazda......xls. Więc powinno być w porządku. Czujnik deszczu/światła jest, manetki są wydaje mi się że brakuje tylko zmian programowych.
Forscan mimo błędów jak przy światłach wyłączył mi sygnalizację niezapiętych pasów ale z wycieraczkami i światłami nie działa.
- Od: 27 gru 2024, 15:22
- Auto: CX-3 -2018
Wycieraczki bezprzegubowe, czyli tzw. płaskie, są coraz popularniejsze ze względu na lepszą aerodynamikę i większą skuteczność przy wyższych prędkościach. Lepiej przylegają do szyby, rzadziej zostawiają smugi i są trwalsze, bo nie mają metalowych przegubów, które korodują lub blokują się od brudu. Ich wadą może być nieco wyższa cena, ale różnica w komforcie użytkowania jest zauważalna. Możesz porównać ceny i modele tutaj: https://autoswiatla.pl/pl/navigation/wy ... e-155.html
Ostatnio edytowano 10 mar 2025, 08:40 przez takar, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 24 cze 2022, 12:27
dzierzgi napisał(a):Witam,
Czy ktoś już zmieniał manetki od świateł i wycieraczek na takie z trybem AUTO. Posiadana wersja auta była biednie wyposażona i pokusiłem się o wymianę Niestety funkcje nie działają. Próbuję bawić się forscanem ale nie chce mi zatwierdzić zmian dotyczących wycieraczek i świateł ( wyświetla komunikat – błąd zapisu, błędna konfiguracja). Czy jest ktoś w stanie mi pomóc ?
Witam udało ci się zmienić te funkcje ?
Strona 1 z 1