http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... c&start=30
www.mazdaspeed.pl
SHY napisał(a):Chcesz wymienic cala antene czy masz uszkodzony sam bat. Jesli sam bat to podaj wymiary a ja Ci powiem czy bat pasuje, bo mam przypadkowo w szafie ganz neue ori bat do 626 wiec moge Ci zmierzyc a nawet sprzedac z upustem.
Pzdr
seru22 napisał(a):oryginalna taśma jest szersza? lol to ta do dełu jest jeszcze ciensza? to dopiero musi pękać co chwila
davnes napisał(a):tak mi sie wydaje że cieńsza ale pewności nie mam bo wyciagłem swoja tasiemkę i okazuje sie że możesz mieć racje bo ta w madzi jest taka wąska-wiec być może być może że będzie git,
W mojej antence urwał sie właśnie ten pasek z gwintem i nie wiem co zrobić może tez zaryzykuje i kupie ten bat od daewoo lub jakąś używkę albo też zamiennik tani jakiś.
gadula napisał(a):seru22 napisał(a):oryginalna taśma jest szersza? lol to ta do dełu jest jeszcze ciensza? to dopiero musi pękać co chwiladavnes napisał(a):tak mi sie wydaje że cieńsza ale pewności nie mam bo wyciagłem swoja tasiemkę i okazuje sie że możesz mieć racje bo ta w madzi jest taka wąska-wiec być może być może że będzie git,
W mojej antence urwał sie właśnie ten pasek z gwintem i nie wiem co zrobić może tez zaryzykuje i kupie ten bat od daewoo lub jakąś używkę albo też zamiennik tani jakiś.
A mi się wydaje że jest taka samaA czy będzie pasować, to nie wiem, ale u mnie chodzi już parę miesięcy
Jedynie ten bat od Daewoo jest trochę dłuższy i węższy, więc trzeba pokombinować z odpowiednim ustawieniem tego.
davnes napisał(a):CZYLI założyłeś TO USTROJSTWO Z DAEWOO tak ma to rozumieć?
były jakieś problemy? ja kupiłem nowa uniwersalna ale wolałbym wsadzić tą oryginalna a najwyżej uniwersalna dam mojemu staruszkowi;] do lanosa bo teraz musi ręcznie wyciągać.
Gdybym jednak chciał włożyć do mazdy uniwersalną to jak mam ja podłączyć pod kostkę z mazdy-tam jest w niej tyle kabli ze głowa mała wiec nie chce czegoś spartolić a od anteny uniwersalnej idą tylko trzy kable-ktoś pomoże?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje