Fiveopac napisał(a):piotr_szp napisał(a):Do 14 w pracy, co najmniej. Szkoda!!
No to urlop/chorobowe
Niestety nie mogę, jestem odpowiedzialnym człekiem no i mam stanowisko funkcyjne!
Ale może chłopaki wyrobią się do 13 to podjadę!
www.mazdaspeed.pl
Fiveopac napisał(a):piotr_szp napisał(a):Do 14 w pracy, co najmniej. Szkoda!!
No to urlop/chorobowe
Piotruś napisał(a):szkodnik_byd napisał:
ech chlopaki jadace na zlot moze jakos pokoje obok siebie zamowimy jak piotr chce spac z karasiem to ja biore pawla do pary
Pogadam z brii'siem jest nas 5 sztuk jak na razie same chłopy
smiechu napisał(a):P.S Five nie zgrywaj gangstera w lagunie faja tylko pokiwaj koledze z klubu diabelek (Kolejne spotkanie na glinkach tym razem na wysokosci bss zeby )
Fiveopac napisał(a):piotr_szp zagęść ruchy z wpisowym to zalapiesz sie na pokoj obok, przebijemy drzwi w scianie
piotr_szp napisał(a):Kiedy mogę oczekiwać karty? Status na 'klubowicz' będę miał zmieniony po dokonaniu wpłaty?!
Sorry że tu się dopytuję!
Fiveopac napisał(a):szkodnik_byd nie ma bata, spimy razem w pokoju 205, dopisz sie do listy
Piotruś napisał(a):wpłacasz składkę, dostajesz kartę członkowską i zniżkową na części do IC ...i jesteś klubowiczem pełną gębą
MCD napisał(a):ciekawe czy odbedzie sie zlocik np w kuj pom... czy tylko są wybrane miejsca?..hmm pozyjemy zobaczymy..
Cukierek napisał(a):Z tego co wiem to może będzie TUNEBALL 2008, ale kiedy to nie wiem.
Fiveopac napisał(a):bierz pokoj 206
Fiveopac napisał(a):ja obawiam sie ze po nocy w hotelu stan psychofizyczny moze troche nie wyrabiac normy
piotr_szp napisał(a):Można zarezerwować sobie z 'góry', było napisane że dopiero jak będzie nazwisko na czerwono to można rezerwować!?
Może znasz tą osobę co zajmuję się tym i możesz mi zaklepać ten pokój?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd