Kto ma ile punktów karnych?! A jeśli nie ma to jak długo już?
jojojojo a mi dał 5 pkt i 500 pln za parkowanie w niedozwolnym miejscu i chyba poruszanie w niedozwolonym, nie wnikam. Zjadłem mandacik ;]
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

ja dostalem jak narazie 4 pkt – 2 za przekroczenie predkosci o 28 km/h plus 2 za jazde z przekraczajaca iloscia osob w samochodzie
(nie myslcie ze chcialem ich zabic i jechalem 120 tylko 68 przez wioske ktora byla ograniczona do 40
)
- Od: 20 paź 2007, 22:45
- Auto: Mazda 323F BG 92r 1.6 16v
ja jeżdżę dopiero od 1,5 roku ale punktów nie mam żadnych (tfu tfu odpukać) chociaż było nie raz blisko 
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Ja dzisiaj wpadłem, 6pkt i 100zł przez to ze jestem uczniem:D jechałem pod prąd i akurat natrafiłem na nieoznakowanych niebieskich:/ prawko dopiero 4,5 miecha. Te usuwanie 6 pkt to jaki ma koszt, orientuje sie ktoś?
-
purkinson
purkinson napisał(a):Te usuwanie 6 pkt to jaki ma koszt, orientuje sie ktoś
ok.250 PLN i sześć godzin wykładów.Trzy z psychologiem i trzy z komendantem policji danego miasta.Nic trudnego tylko obecność ważna.Wszystko odbywa się w jeden dzień.
uuu, wiec poczekam jeszcze 7 mieszków i pójdę najwyżej na następny egzamin:D(ekonomiczniej) mam nadzieje ze nie stracę prawka wcześniej. Dziękuje za odpowiedź.
-
purkinson
Mev napisał(a):Marco7 napisał(a):Zjadłem mandacik
Co zrobiłeś?
Zjadłem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::

Mev napisał(a):Marco7 napisał(a):Zjadłem
Przy panach policjantach?I co oni na to?
Nie widzieli

Marco7 napisał(a):Mev napisał:
Marco7 napisał:
Zjadłem
Przy panach policjantach?I co oni na to?
Nie widzieli

-
waldii
Ja mam 4 punkty i kasuja sie w lipcu.Czekalem pol roku i skarbowka mi na konto weszla i zaklad pracy odciagnie...a to boli 
- Od: 5 sty 2007, 18:46
- Auto: Było : Punto I Prelude II gen Audi 200 5000s , 323F BA , E46 .
Jest : Punto II , Bravo II 1.4 Turbo :)
Grzyby napisał(a):4 szt. od wczoraj smutny
i 100zł mniej w portfelu
za szybkie auto kupiłeś

mi na dniach się kasują moje punkty, których mam aż 6
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky napisał(a):za szybkie auto kupiłeś
nieeee, po prostu wzięli mnie podstępem – tam nigdy nie stali
Grzyby napisał(a):nieeee, po prostu wzięli mnie podstępem – tam nigdy nie stali

... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
całe ZERO punktów a prawko od kilkunastu lat
na koncie 2 mandaty wieeeeki temu:
– za "niemanie " oświetlenia tablicy rejestracyjnej
– za zaparkowanie w miejscu utrudniającym ruch (taki mały zlocik
)
no i kilka pouczeń

na koncie 2 mandaty wieeeeki temu:
– za "niemanie " oświetlenia tablicy rejestracyjnej
– za zaparkowanie w miejscu utrudniającym ruch (taki mały zlocik

no i kilka pouczeń
- Od: 5 mar 2006, 23:51
- Auto: 323 f –> civic EM2
Ja mam prawko 2,5 roku, a w zyciu dostalem 1 mandat (ktory sie wykasowal jakis rok temu
) i do tego na Litwie. Punkt karny i 50 litow wytargowane ze 100 litow i 2pkt (przekroczenie predkosci o 16km/h). W Posce nie dostalem jeszcze zadnego, a policja mnie w sumie zatrzymala raz i to w nocy na zwykla kontrole 
- Od: 4 sty 2007, 17:31