Mazda Xedos 6 2.0 V6 1995
Dziekofka za opinie....felgi zmienie w swoim czasie.....17 moze 18....powtarzam moze.....jeszcze troche i bede mial na kogo wydawac sianko w marcu synus mi sie rodzi............a co do srebrnego srodka to zasluga pprzednika........ale ja nie zmieniam niech sobie jest..........a mody.....
.....ba beda juz niedlugo pierwsze.......nareczka
-
Fasola
seba323f napisał(a):Ja bym nie lakierował plastików na srebrno
Srebrny nie pasuje do eleganckiego charakteru Xedosa i ciekawie to nie wygląda. Jeśli nadal jest tam to niebieskie podświetlenie 'wszystkiego' to też wg mnie festyn w aucie tego typu. Z zewnątrz auto prezentuje się naprawdę elegancko, z tym że felgi może mogłyby być inne...
CheZZy napisał(a):p.s po co dajesz tyle kropek ? trochę to jest denerwujące
...........obiecuje sie poprawic....ups!
-
Fasola
fasola1980 gratuluje zakupu.
Ale beka jest,bo od kilku dni myslalem,ze z Faraonem pokupowaliscie sobie xedy a tu niespodziewajka.
Fasolek Twoja efka lata w Gdansku ale jeszcze nie widzialem.Gosciu sie zalogowal i zobaczymy![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ale beka jest,bo od kilku dni myslalem,ze z Faraonem pokupowaliscie sobie xedy a tu niespodziewajka.
Fasolek Twoja efka lata w Gdansku ale jeszcze nie widzialem.Gosciu sie zalogowal i zobaczymy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
waldii
HEH waldi..bo to z tym xedaem to taka wkretka byla.
Ewka moja w Gdansku rzadzi..to wiem..najladniejsza w tym regionie..
...a moze nawet dalej..
!
Ewka moja w Gdansku rzadzi..to wiem..najladniejsza w tym regionie..

-
Fasola
No fasola1980 widzę że ty też przesiadkę z 323f zrobiłeś ...
Ładny sprzęcik
no i czarny :mrgreen:
Też myślałem o Xedzie, ale po głębszym namyśle stwierdziłem że nie pasowało by to autko do mnie ;–)
Ciekawe co tam modzić będziesz ... w każdym razie udanej eksploatacji życzę !
Pozdrawiam !
Ładny sprzęcik

Też myślałem o Xedzie, ale po głębszym namyśle stwierdziłem że nie pasowało by to autko do mnie ;–)
Ciekawe co tam modzić będziesz ... w każdym razie udanej eksploatacji życzę !
Pozdrawiam !

-----------------------------------------------------------
Mazda 323f GLX B6E ---> Honda Prelude V gen F20A4
- Od: 11 sie 2006, 18:48
- Auto: BB6 SiR
Climatronic
w tych modelach jest chyba manual, tak? 
- Od: 3 lip 2013, 22:26
Ryba81 napisał(a):Climatronic pytajnik w tych modelach jest chyba manual, tak?
W modelach z końca produkcji był montowany climatronic
Jak w naszych jest to pokrętło od sterowania temperaturą ze skalą w postaci kreseczek, a w tych nowszych zamiast kreseczek są podane stopnie i po ustawieniu utrzymuje zadaną temperaturę
f*ck
Heh tak wlasnie mi sie wydaje jezeli chce 35 i ustawue taka tempe i ona jest to chyba climatronic co nie?
-
Fasola
waldii napisał(a):Fasolek Twoja efka lata w Gdansku ale jeszcze nie widzialem.
fasola1980 napisał(a):Ewka moja w Gdansku rzadzi..to wiem..najladniejsza w tym regionie..język...a moze nawet dalej..
Ewka nie lata w Gdańsku tylko w Gdynii. Co prawda często jej nie widac, ale korzystam kiedy moge żeby sie pobujać...Ze mną jak z niedzwiedziem...budze się na wiosnę...
- Od: 11 gru 2007, 23:17
- Auto: Mazda 323F LALUNIA
jakie masz dokładnie felgi rozmiarowo i opony? szukam czegoś dla siebie, a nie przymierzałem jeszcze. Chciałbym kupić 16" felgi. Jaki rozstaw śrub maja nasze xedosy na felgach 16" ?
- Od: 3 lip 2013, 22:26
Ryba81 napisał(a):jakie masz dokładnie felgi rozmiarowo i opony? szukam czegoś dla siebie, a nie przymierzałem jeszcze. Chciałbym kupić 16" felgi. Jaki rozstaw śrub maja nasze xedosy na felgach 16" ?
Nie ma roznicy czy 15 czy 16.Rozstaw srub w Xeddzie 5*114,3
sa to 16 ale nie wiem czy szerokie na 7 cali czy nie......a opony to 205 / 50 / na 16 oze beda na sprzedaz okaze sie do lata...
...faraon dobrze pisze ...5x114,3
-
Fasola
Witam! W niedziele mialem okazje podziwiac go na zywo... robia wrazenie! Ciemne szybki i fajny alusik... naprawde fajne autko! Pozdrawiam i dzieki wielkie za niedzielna pomoc 
Zbieram na MM (jak długo nie wie nikt)