Bruce napisał(a):323 BG z tablicami NDZ
BratCukierka (?)
www.mazdaspeed.pl
Bruce napisał(a):323 BG z tablicami NDZ
Tez Ciebie pozdrawiam.slav napisał(a):pozdrowionka dla ; jaksy ze swoimi ludzmi w warsztacie
nie to nie był na pewno mój braciszek bo ma tablice CBR 22CX.A zresztą Mazda nie długo zmieni właściciela(niestety).BratCukierka
Jaksa napisał(a):Pozdrawiam Tatiana widzianego dzisiaj
grze.gorz napisał(a):Ostatnio widuję na trasie toruńskiej srebrną szóstkę z klubowymi podkładkami, rejestracja BS...
Pozdrawiam.
Jaksa napisał(a):....BSK....to auto Adama ( Tarkan )
Skręcałem ( no....w sumie zostałem na czerwonym ) w lewo w Waszyngtona , Ty pojechałes prosto i zatrzymałes sie chyba przy budynku policji ( jak dobrze widziałemtatian napisał(a):Gdybym wcześniej spostrzegł Ciebie w lusterku to uścisnąłbym rękę osobiście a nie przejeżdżał "na siłę" jak kto głupi
Wstaje sie przed 7.00 ale..... wiesz jak to jest jak sie ma dwie kobiety w domutatian napisał(a):A w ogóle to której to się wstaje do pracy
Adam , Ty w ogole zyjesz ? nie widac Ciebie tutajtarkan napisał(a):Jeśli BSK i podkładki z czerwonym napisem, to moja
Wow.....dziękuję , ale masz okoBanior napisał(a):Pozdrowienia dla Jarka spotkanego w niedzielę w Promenadzie
Jaksa napisał(a):Adam , Ty w ogole zyjesz ? nie widac Ciebie tutaj
Myslę ze wypada sie jeszcze spotkać i wypić świąteczną kawę.przed świętami jeszcze się pewnie zobaczymy, wpadnę z życzeniami...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości