Sokool napisał(a):Ale ModeCom Feel? Czy MC?
jedne jak i drugie, w ostatnim MC jaki widziałem wykres +5 i +12 volt przypominał wykres sejsmografu w czasie trzęsienia ziemi
www.mazdaspeed.pl
Sokool napisał(a):Ale ModeCom Feel? Czy MC?
Jaksa napisał(a):Adaś , podsumuj z jakimi kosztami trzeba sie liczyć
Tak tez myslałem grrrrrrr coś dobrego musi kosztować , jak trzeba to trzeba ale jaka jest pozniej przyjemnośćAdaś napisał(a):Jareczku 2 tygodnie temu miałem wydać tylko 1,5k pln, a łącznie wyjdzie ponad 2 teraz
Jaksa napisał(a):Tak tez myslałem grrrrrrr coś dobrego musi kosztować , jak trzeba to trzeba ale jaka jest pozniej przyjemnośćAdaś napisał(a):Jareczku 2 tygodnie temu miałem wydać tylko 1,5k pln, a łącznie wyjdzie ponad 2 teraz
Całkowita racja – pamietam jaki był szybki ten sprzet parę lat temu , teraz pracuje jak slimakCzolgista napisał(a):niestety tylko przez pierwsze 2-3 miesiące, później ten sprzęt jest już przestarzały i myślisz o kolejnym upgradzie
Sokool napisał(a):Mev napisał(a):ale co do tego Fella to mam pewne obawy, jakoś ta firma i jej zasilacze nie cieszą się najlepszą opinią
Dokładnie to samo miałem napisać.
Adaś napisał(a):ile za Viste zapłaciłeś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości