KAMIEN SLASKI – KOE w Polsce
No pięknie w końcu coś w okolicy i to wielkie COŚ hehehe a nie człowiek przez pół Polski mysi gnać żeby wyścigi na ćwiartkę zobaczyć. Do zobaczenia na KOE 

Dla mnie priorytetem jest Matador Tunning Party w Hradec Kralove.
Ale zobaczymy jak to będzie wyglądać jak poznamy wszystkie terminy.
EDIT: już wiem
http://tuning-czech.net/site/modules.php?name=Srazy07
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Bimbak napisał(a):Dla mnie priorytetem jest Matador Tunning Party w Hradec Kralove.
To jedziemy na obie

ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
No właśnie dla mnie te terminy to trochę kiszka – ale do czerwca daleko
Od czego jest wrzesień
Winetou napisał(a):trzeba walczyć, żeby egzaminy w tym terminie nie wypadły
Od czego jest wrzesień
Pozdrawiam, Tomek
Witam
Kto z forum wybiera sie na mistrzostwa na 1/4 mili w Kamieniu Śląskim (okolice Wroclawia, Opola, Kedzierzyn-Kozle)??
Zapowiada sie ciekawa impreza, w koncu to mistrzostwa Europy, wiec bedzie troche baaardzo szybkich samochodow. No i pokazy w tym m.in. samochod z napedem rakietowym. Warto pojechac chociazby zeby zobaczyc maluchy po 500KM
Bilet dwudniowy kosztuje 50zl, zamawiajac przez neta teraz 47zl.
Trzeba by tylko nocleg jakis zalatwic albo spimy w namiotach/samochodach
Mozna by sie wybrac cala grupa, zajac kawalek miejsca. Tylko tam raczej nie poszalejemy po lotnisku, no chyba ze ktos z nas oficjalnie wystartuje w mistrzostwach
Kokurencja ma tylko do 2tys KM...
Ja bede jechal pewnie z warszawy.
Wiecej info o King of Europe tutaj:
http://sss.org.pl/event.php?view=300607
Pozdrawiam
Kto z forum wybiera sie na mistrzostwa na 1/4 mili w Kamieniu Śląskim (okolice Wroclawia, Opola, Kedzierzyn-Kozle)??
Zapowiada sie ciekawa impreza, w koncu to mistrzostwa Europy, wiec bedzie troche baaardzo szybkich samochodow. No i pokazy w tym m.in. samochod z napedem rakietowym. Warto pojechac chociazby zeby zobaczyc maluchy po 500KM
Bilet dwudniowy kosztuje 50zl, zamawiajac przez neta teraz 47zl.
Trzeba by tylko nocleg jakis zalatwic albo spimy w namiotach/samochodach
Mozna by sie wybrac cala grupa, zajac kawalek miejsca. Tylko tam raczej nie poszalejemy po lotnisku, no chyba ze ktos z nas oficjalnie wystartuje w mistrzostwach
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ja bede jechal pewnie z warszawy.
Wiecej info o King of Europe tutaj:
http://sss.org.pl/event.php?view=300607
Pozdrawiam
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Na King of Europe nigdy nie byłem a chciałbym.
A że termin mi pasuje to pewnie się wybiorę
Ale będzie komu kibicować. Jest MX-3 300KM![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A że termin mi pasuje to pewnie się wybiorę
darekk86 napisał(a):Tylko tam raczej nie poszalejemy po lotnisku
Ale będzie komu kibicować. Jest MX-3 300KM
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Macie może jakieś namiary na pola namiotowe w okolicy lotniska?
Są tam w ogóle jakieś?
ew. jakieś bezpieczne miejscówki żeby sie rozbić na "dziko"?
google nic mi ciekawego nie znalazło![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Są tam w ogóle jakieś?
ew. jakieś bezpieczne miejscówki żeby sie rozbić na "dziko"?
google nic mi ciekawego nie znalazło
- Od: 1 lis 2006, 15:47
- Auto: Galaxy MK2 2.3
No wiec troche sie zaczalem orientowac co z noclegami i dojazdem tam bo czasu juz malo.
Impreza ma miejsce w Kamieniu Śląskim. Wokol tego mamy nastepujace miejscowosci:
Gogolin (10km), Krapkowice (13km), Strzelce opolskie (20km), Opole (20km), Kąty Opolskie, Prószków (jakiś ich lokalny),
Znalazlem troche hoteli w tej okolicy, nawet w Kamieniu Slaskim. Jutro sprobuje przedzwonic do niektorych i dowiedziec sie czy sa wogole jeszcze jakies miejsca i ewentualnie ile ich jest. No i o koszty. Z tego co widze to w jakims hotelu w Kamieniu Slaskim cena za pokoj 2osobowy to 140zl ze sniadaniem. Czyli po 70zl od osoby trzeba by liczyc.
Dojazd z Warszawy najlepszy jest chyba przez Piotrkow trybunalski i czestochowe. Wychodzi ok. 315km. No i moze ktos na trasie dolaczyc do nas (z Lodzi tez beda musieli tak jechac, wiec mozna sie gdzies umowic).
To teraz bardzo wazna rzecz – ile w koncu osob sie wybiera i skad?? Bo moze warto by zarezerwowac razem w jednym hotelu wszystkie noclegi, zawsze moze jakas znizke jeszcze dostaniemy.
Jak dowiem sie o te hotele to podam konkretne dane tych, w ktorych sa jeszcze miejsca. Bo teraz nie ma sensu zeby wszyscy naraz dzwonili w te same miejsca.
Wtedy jak ktos bedzie chcial to sobie sam zarezerwuje, a jak nie to cos grupowo moze zalatwimy.
Pozdrawiam
Impreza ma miejsce w Kamieniu Śląskim. Wokol tego mamy nastepujace miejscowosci:
Gogolin (10km), Krapkowice (13km), Strzelce opolskie (20km), Opole (20km), Kąty Opolskie, Prószków (jakiś ich lokalny),
Znalazlem troche hoteli w tej okolicy, nawet w Kamieniu Slaskim. Jutro sprobuje przedzwonic do niektorych i dowiedziec sie czy sa wogole jeszcze jakies miejsca i ewentualnie ile ich jest. No i o koszty. Z tego co widze to w jakims hotelu w Kamieniu Slaskim cena za pokoj 2osobowy to 140zl ze sniadaniem. Czyli po 70zl od osoby trzeba by liczyc.
Dojazd z Warszawy najlepszy jest chyba przez Piotrkow trybunalski i czestochowe. Wychodzi ok. 315km. No i moze ktos na trasie dolaczyc do nas (z Lodzi tez beda musieli tak jechac, wiec mozna sie gdzies umowic).
To teraz bardzo wazna rzecz – ile w koncu osob sie wybiera i skad?? Bo moze warto by zarezerwowac razem w jednym hotelu wszystkie noclegi, zawsze moze jakas znizke jeszcze dostaniemy.
Jak dowiem sie o te hotele to podam konkretne dane tych, w ktorych sa jeszcze miejsca. Bo teraz nie ma sensu zeby wszyscy naraz dzwonili w te same miejsca.
Wtedy jak ktos bedzie chcial to sobie sam zarezerwuje, a jak nie to cos grupowo moze zalatwimy.
Pozdrawiam
darekk86 napisał(a):Jutro sprobuje przedzwonic do niektorych i dowiedziec sie czy sa wogole jeszcze jakies miejsca i ewentualnie ile ich jest. No i o koszty..
Dzwoń tu i to szybko
Hotel "ALIBABA"
ul. Lipowa 1; 45-773 Opole
tel. 077 455 68 85
29zł za noc od studenta
Czesc
dawno juz tu nie zagladalem ale widze ze z niektorymi spotkam sie ponownie na KOE
Do waszej informacji: "essesmani" podali chyba zły adres zajazdu Alibaba: to nie jest na Lipowej tylko na ul. Oleskiej 145 – mozecie sobie sprawdzic w necie...
Cena pokoju 2-osobowego z łazienką, TV, internetem itp. i śniadaniem rano to 165 zł, wiec wychodzi po 82,5 zł na osobę – do przełknięcia
Ja juz mam rezerwacje od paru dni, czy są jeszcze wolne miejsca tego nie wiem...
dawno juz tu nie zagladalem ale widze ze z niektorymi spotkam sie ponownie na KOE
Do waszej informacji: "essesmani" podali chyba zły adres zajazdu Alibaba: to nie jest na Lipowej tylko na ul. Oleskiej 145 – mozecie sobie sprawdzic w necie...
Cena pokoju 2-osobowego z łazienką, TV, internetem itp. i śniadaniem rano to 165 zł, wiec wychodzi po 82,5 zł na osobę – do przełknięcia
Ja juz mam rezerwacje od paru dni, czy są jeszcze wolne miejsca tego nie wiem...
- Od: 14 wrz 2004, 15:45
- Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II
Papajo napisał(a):adres zajazdu Alibaba: to nie jest na Lipowej tylko na ul. Oleskiej 145...
ZAJAZD ALIBABA to nie to samo co HOTEL ALIBABA
adres i ceny podałem dobre
no_fear napisał(a):ZAJAZD ALIBABA to nie to samo co HOTEL ALIBABA
jestes pewien ?
bo telefon i tu i tu jest taki sam
Ja podalem normalną cene (nie dla studenta) za pokoj Z ŁAZIENKĄ a nie na korytarzu...
EDIT: no to juz wszystko wiem
to jest ten sam obiekt (hotel i zajazd) i znajduje sie dokladnie na rogu ulic Lipowej i Oleskiej, ale adres prawdziwy to Oleska 145 (wejscie jest od Lipowej).
Papajo napisał(a):no_fear napisał(a):ZAJAZD ALIBABA to nie to samo co HOTEL ALIBABA
jestes pewien ?
bo telefon i tu i tu jest taki sam![]()
Ja podalem normalną cene (nie dla studenta) za pokoj Z ŁAZIENKĄ a nie na korytarzu...
EDIT: no to juz wszystko wiem![]()
to jest ten sam obiekt (hotel i zajazd) i znajduje sie dokladnie na rogu ulic Lipowej i Oleskiej, ale adres prawdziwy to Oleska 145 (wejscie jest od Lipowej).
aha no to mój błąd
Zadzwoniłem z ciekawości – 29zł dla studenta DZIENNEGO – podyplomowych, zaocznych nie dotyczy
A dla zwykłego człowieka – np. pokój 4-osobowy – 59,90zł od osoby (łazienka na korytarzu)...
Jakieś tam miejsca jeszcze mają
no widzisz???
wujek Papajo ciemnoty nie wciska
i tak jak pisalem – dla studenta dziennego za 29 zł bedziecie mieli jakis tam pokoik z kiblem na korytarzu i BEZ SNIADANIA rano
Sądze ze warto juz dolozyc te 5 dych i przenocować jak człowiek....

i tak jak pisalem – dla studenta dziennego za 29 zł bedziecie mieli jakis tam pokoik z kiblem na korytarzu i BEZ SNIADANIA rano
Sądze ze warto juz dolozyc te 5 dych i przenocować jak człowiek....
darekk86 napisał(a):a dla studenta rozumiem ze z lazienka na korytarzu? Czy i lozko na korytarzu?
darekk86 – czytaj ze zrozumieniem

poza tym masz podany numer telefonu – mozesz zadzwonic i wypytac sie wszystkich szczegółów...
to tyle – do zobaczenia wkrótce

P.S. @ Krzynio323 – Krzysiek, mam nadzieje ze zdecydujecie sie ze Sławkiem na opcje o ktorej Ci mowilem
Kurcze, nie mialem wogole czasu sie tym zajac, wiec jak narazie nie mam zalatwionego zadnego noclegu. Ale na forum sss.org.pl widzialem ze podaja kilka pol namiotowych wiec zawsze gdzies sie rozbic bedzie mozna w razie czego. Zobacze, moze jeszcze uda mi sie gdzies zarezerwowac miejsce.
A czy ktos juz ma wykupione gdzies miejsce?? Bo warto by bylo sie gdzies razem ulokowac, lepsza impreza by byla
A czy ktos juz ma wykupione gdzies miejsce?? Bo warto by bylo sie gdzies razem ulokowac, lepsza impreza by byla