BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Ja niestety nie mogłem być
.... bieda aż ciśnie
Jeśli chodzi o Poznań to pozostaje to pod wielkim znakiem zapytania .... i znowu kasa .... dlaczego ciągle tego brakuje.... 
- Od: 9 wrz 2006, 00:01
- Auto: 323 (BF) 1,7 D HATCHBACK '87
no wlasnie ja poznan jade jak sie nie pojawie na zlocie to i tak tych od ziemniakow odwiedze ale byc i nie zajrzec to barbarzynstwo
a co to wyniku siary to z ciekawosci jaki byl?? bo z farciarzem przy tesco leb w leb szli ja moim niedzielnym bolidem nie nadarzylem
ale nic ono ma inna funkcje zabiera 1,5 tony na garb
pozdro
pozdro
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
madzia żyje i ma się dobrze ma tylko kilka dodatkowych wlotów powietrza
jaki najbliższy spocik słyszałem że cos się szybko szykuje
w niedziele miałem zjazd i egzamin i zalke jak narazie do przody
dozobaczenia mazdowicze
jaki najbliższy spocik słyszałem że cos się szybko szykuje
w niedziele miałem zjazd i egzamin i zalke jak narazie do przody

dozobaczenia mazdowicze
ej z reszta zdjec
i to z najwazniejszym najwiekszym i turbodoladowanym silnikiem
Ciesze sie, ze podobaja sie wam nasze spoty, mam nadzieje ze material ktory zebralismy z Piotrusiem na plytkach tez przypadl wam do gustu
Ciesze sie, ze wybaczyliscie mi kolejne sloneczko za chmurką, ale rozumiecie jakie sprawy nadawaly ton mojej niedzieli
Pozdrawiam wszystkich, jestescie naprawde fajna ekipą i mam nadzieje, ze bedziemy spotykac sie czesciej a imprezowac intensywniej
Ciesze sie, ze wybaczyliscie mi kolejne sloneczko za chmurką, ale rozumiecie jakie sprawy nadawaly ton mojej niedzieli
Pozdrawiam wszystkich, jestescie naprawde fajna ekipą i mam nadzieje, ze bedziemy spotykac sie czesciej a imprezowac intensywniej
Less roof, more fun

szkodnik_byd napisał(a): a co to wyniku siary to z ciekawosci jaki byl?? bo z farciarzem przy tesco leb w leb szli ja moim niedzielnym bolidem nie nadarzylem ale nic ono ma inna funkcje zabiera 1,5 tony na garb
No to czas uzyskałem na przyspieszeniu do 100 km/h ---> 9,5s
A z Farciarzem to myśle że jeszcze nie raz się zmierze bo mamy podobne motory:D (tylko żeby była jeszcze możliwość bo wyjeżdża... Szkoda...) Ale w tą niedziele zlocik kolejny to na pas koronowski pojedziemy i pościgamy się ponownie:D

szkodnik_byd napisał(a):ej z reszta zdjec
Co do zdjęć twojej maszyny to postaram się dziś wziąść od Zombika te foty i jakoś je umieszcze:D Maszyna musi być
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Fiveopac napisał(a):Ciesze sie, ze podobaja sie wam nasze spoty, mam nadzieje ze material ktory zebralismy z Piotrusiem na plytkach tez przypadl wam do gustu
Materiał co przygotowaliście to stary tak na tydzień oglądania na spokojnie:P Ale ja już działam i dużooo obejrzałem... A nasze spociki są fajniusie
Five a co my mamy zrobić?? Jasne że ci wybaczamy

Fiveopac napisał(a):Pozdrawiam wszystkich, jestescie naprawde fajna ekipą i mam nadzieje, ze bedziemy spotykac sie czesciej a imprezowac intensywniej
A co do spotkania to ustawcie już 11.03.2007 następny spot.
- Od: 5 lut 2007, 22:49
- Auto: Mazda 3
Fiveopac napisał(a):Ciesze sie, ze podobaja sie wam nasze spoty, mam nadzieje ze material ktory zebralismy z Piotrusiem na plytkach tez przypadl wam do gustu
No raczej nie inaczej ze bedziemy spotykac sie czesciej i imprezowac intensywniej:D juz dzis kombinuje jakis pretekst zeby wyrwac sie do konina
szkodnik_byd napisał(a):ej z reszta zdjec
Twoj bolid to prawie mazda

Fiveopac napisał(a):Pozdrawiam wszystkich, jestescie naprawde fajna ekipą i mam nadzieje, ze bedziemy spotykac sie czesciej a imprezowac intensywniej
Wy takze jestescie super ekipa wiec dlatego wlasnie chcemy brak aktywny udzial w spotach a pozniej i w zlotach a co do chmurki to sie nie przejmuj jestesmy wdzieczni ze mimo napietego terminu znalazles dla nas chwile

I dziekuje piotrusiowi i farciarzowi ze cieple slowo o mojej madzi

siara88 napisał(a):Materiał co przygotowaliście to stary tak na tydzień oglądania na spokojnie:P Ale ja już działam i dużooo obejrzałem... A nasze spociki są fajniusie
Ja mam za soba wszystkie zdjecie od five`a i filmy od piotrusia wiec teraz jeszcze musze zdjecia przejrzec ale naprawde jest co ogladac
- Od: 7 lut 2007, 22:32
- Auto: Niemiecki tylny napęd:P
No coś będzie trzeba wykąbibnować
Na pożeganiu bede tzn. w tak szczególny dzień to chyba wszyscy powinni być
!!!!!!
To jest obowiązek
!!
Na pożeganiu bede tzn. w tak szczególny dzień to chyba wszyscy powinni być

To jest obowiązek

Czekamy na jakieś bliższe info
no wlasnie ja w sobote jade do poznania a w niedziele nad morze musze skoczyc wiec jak to bedzie niedziela to nie dam rady ale w azdy inny dzien bede gotowy na 90% bo zawsze moga mnie do roboty sciagnoc
Ja bede niezależnie od dnia i godz