tylko mnie ten pas koronowski kusi:D muszę coś wykąbinować

Ja już doczekać się nie mogę:D

Tylko naklejki mówisz że będą?? No to trzeba samochód oklejać:D
www.mazdaspeed.pl
Fiveopac napisał(a):... jednego twardziela z Poznania
Fiveopac napisał(a):Osobą odpowiedzialną za pogode jest oczywiscie Karaś, do niego składamy wszelkie reklamacje
Fiveopac napisał(a):obecnosc jednego twardziela z Poznania
Fiveopac napisał(a):Osobą odpowiedzialną za pogode jest oczywiscie Karaś
Winetou napisał(a):ok , wezmę kąpielówki
Winetou napisał(a):wszystko wskazuje na to, że będzie nas więcej i was pozamiatamy język ale narazie ciiiii usmiech to tylko nieoficjalny przeciek język
Winetou napisał(a):wszystko wskazuje na to, że będzie nas więcej i was pozamiatamyale narazie ciiiii
to tylko nieoficjalny przeciek
Fiveopac napisał(a):Teraz to Wam się chce przyjechać TAAAKKK ? Dobra język
Nikt cie nie lubi!
Winetou napisał(a):wszystko wskazuje na to, że będzie nas więcej i was pozamiatamy język ale narazie ciiiii usmiech to tylko nieoficjalny przeciek
Teraz to Wam się chce przyjechać TAAAKKK ? Dobra
Bimbak napisał(a):ciiiiicho kurde bo nam auta spalą
Bimbak napisał(a):zapomniałeś jeszcze o tym że specjalnie Kąkolewo na koniec lutego przekładaliśmy
Fiveopac napisał(a):Jakis mały rewanżyk sie szykuje?
Winetou napisał(a):jak znam Ciebie to znowu masz z 10KM więcej niż poprzednio i ze 100kg lżejsze auto więc spadaj
Winetou napisał(a):te leszcze ? no weź przestań język musieliby nas dogonić język
Malutka napisał(a):Mam nadzieje ze Karaś do soboty roztopi ten snieg oczko W kazdym razie potrzebuje namiary telefoniczne na Was, bo Bydgoszczy nie znam smutny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości