Co do godziny oczywiscie

www.mazdaspeed.pl
ARASOBOLEK napisał(a):Ja bym wolał 17 i w góre ale jak nie to dostosuje się
mX-MEN napisał(a):Na ten czas planujcie jednak spotkanie bez nas Będę informował o zmianach gdy tylko zaistnieją
ARASOBOLEK napisał(a):Fajnie by było gdybyście byli obecni ja praktycznie nikogo nie znam – no poza Farciarzemale i tak mozna powiedzieć ze nie znam
ale co tam czym wieksza liczba osób tym lepiej
Szykuje sie kolejny członek mazdaspeed najprawdopodobniej bedzie w sobote ale juz nie długo przedstawi sie ...... Jest posiadaczem 323f ale wiecej o sobie on sam
Piotruś napisał(a):...mam nadzieję, że będziesz czuł się swojo w naszym towarzystwie a kolejnego kolegę – jak najbardziej zabieraj na zlot. Do jutra wieczora pojawi się szczegółowy plan spotkania, gdyż jeszcze nie wiem, co z gadżetami
Kabinuj kąbinuj bo warto ......mily200 napisał(a):postaram się coś wykombinować żeby być po raz pierwszy na spocie
siara88 napisał(a):Będę napewno! A co do Kartingów to weź mnie też wpisz:D Bo myślę że się z wami pościgam:D
Malutka napisał(a):Ale 100% deklaracji bedzie w srode oczko
Malutka napisał(a):Five sroda juz jutro
Piotruś napisał(a):Jak dobrze, że nie zdażyłem przekazać cmoka
Malutka napisał(a):cholera a mieles mi przyslac zdjecie jak to robisz! Tak chcialam to zobaczyc zeby
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości