Kontrowersyjny tuning
A nie jest to przypadkieś jakis niby "concept", który pojawił się w jakimś filmie??
Z Probe w "Powrocie do przyszłości" też tak było, kupa plastików i auto wygladało niby jak futurystczne. Patrząc na TT to pierwsze skojarzenie, to ktoś próbował zrobić futurystyczny concept car.
Z Probe w "Powrocie do przyszłości" też tak było, kupa plastików i auto wygladało niby jak futurystczne. Patrząc na TT to pierwsze skojarzenie, to ktoś próbował zrobić futurystyczny concept car.

- Od: 1 gru 2006, 20:37
- Auto: Ford probe 2.5 V6 USA
...no popatrz...a mi się wciąż wydawało że to był VV Sirocco....Kędziorek napisał(a):Z Probe w "Powrocie do przyszłości" też tak było

Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
Chlopaki blisko jestescie to moze Wam pomoge
DeLorean DMC 12 (czyt. delorjan) – samochód sportowo-luksusowy produkowany przez DeLorean Motor Company w latach 1981 – 1983. Powszechnie znany jako DeLorean, jako że był to jedyny samochód produkowany przez firmę. Mało kto wie, że rola w filmie Powrót do przyszłości z 1985 była pośmiertnym sukcesem auta produkowanego zaledwie przez kilka miesięcy.
Pierwszy prototyp ukończono w roku 1979. Auto było spełnieniem marzeń Johna Zacharego DeLoreana. W końcu lat 70. ów jegomość rzucił posadę wiceprezesa General Motors z pensją 700 tys. dolarów rocznie, by stworzyć własne auto sportowe. Życie boleśnie jednak skorygowało te plany. DMC miał wprawdzie modernistyczy kształt klina, karoserię z nierdzewnej nielakierowanej stali oraz podnoszone do góry drzwi jak w Mercedesie 300SL. Niestety był za drogi (jego cena wynosiła 25 tys. dolarów) i za słaby. Konstrukcja samochodu była oparta na tej z Lotusa Esprita. Produkcję oficjalnie rozpoczęto w 1981 w fabrykach DMC w Dunmurry w Północnej Irlandii. W trakcie produkcji zmieniano kilka szczegółów samochodu, takich jak maska, koła oraz wnętrze. Do 1983 wyprodukowano około 9200 sztuk DMC-12. Do 2005 przetrwało około 6000.
Ulubiony film jak jeszcze zamiast auta na rowerze smigalem
he he

DeLorean DMC 12 (czyt. delorjan) – samochód sportowo-luksusowy produkowany przez DeLorean Motor Company w latach 1981 – 1983. Powszechnie znany jako DeLorean, jako że był to jedyny samochód produkowany przez firmę. Mało kto wie, że rola w filmie Powrót do przyszłości z 1985 była pośmiertnym sukcesem auta produkowanego zaledwie przez kilka miesięcy.
Pierwszy prototyp ukończono w roku 1979. Auto było spełnieniem marzeń Johna Zacharego DeLoreana. W końcu lat 70. ów jegomość rzucił posadę wiceprezesa General Motors z pensją 700 tys. dolarów rocznie, by stworzyć własne auto sportowe. Życie boleśnie jednak skorygowało te plany. DMC miał wprawdzie modernistyczy kształt klina, karoserię z nierdzewnej nielakierowanej stali oraz podnoszone do góry drzwi jak w Mercedesie 300SL. Niestety był za drogi (jego cena wynosiła 25 tys. dolarów) i za słaby. Konstrukcja samochodu była oparta na tej z Lotusa Esprita. Produkcję oficjalnie rozpoczęto w 1981 w fabrykach DMC w Dunmurry w Północnej Irlandii. W trakcie produkcji zmieniano kilka szczegółów samochodu, takich jak maska, koła oraz wnętrze. Do 1983 wyprodukowano około 9200 sztuk DMC-12. Do 2005 przetrwało około 6000.
Ulubiony film jak jeszcze zamiast auta na rowerze smigalem
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
O nie nie, wypraszam sobie, zgadzam sie, Delorian to był pojazd, który grał główną role, a ja mówię o pojazdach śmigających po ulicach w tym filmie, jak zostały poobklejane plastikami
Przykładowo, ale przykłady można mnożyć

Przykładowo, ale przykłady można mnożyć

Ostatnio edytowano 17 sty 2007, 21:04 przez Kędziorek, łącznie edytowano 1 raz

- Od: 1 gru 2006, 20:37
- Auto: Ford probe 2.5 V6 USA
Biedny Probasek
kurde ludzie naprawde się nudzą i z ładnych autek robią "coś" :–/
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
ble! ochydne te probe! Jakos nie zwrocilem na to uwagi jak ogladalem film (pare razy). Ale to moze i lepiej.
Naprawde nie wyszla im ta stylizacja samochodu na futurystyczny. Takie jakies niewiadomo co.
A glowna role oczywiscie gral DeLorean. Moje marzenie wciaz, chociaz podobno mocno sie sypia. No i cena: ok. 50tys zl. No ale samochod jakich naprawde malo. Kiedys go i tak kupie
)
Naprawde nie wyszla im ta stylizacja samochodu na futurystyczny. Takie jakies niewiadomo co.
A glowna role oczywiscie gral DeLorean. Moje marzenie wciaz, chociaz podobno mocno sie sypia. No i cena: ok. 50tys zl. No ale samochod jakich naprawde malo. Kiedys go i tak kupie
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
darekk86 napisał(a): chociaz podobno mocno sie sypia
a czego sie spodziewałeś po podzespołach Renaut z tamtych lat??
darekk86 napisał(a):No ale samochod jakich naprawde malo
pod warunkiem że będziesz go co tydziń polerował Cifem lub innym mleczkiem do stali nierdzewnej.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 20 lip 2005, 16:56
- Auto: Focus I TDCi
Cukierek napisał(a):Koledzy dziś doznałem szoku!
W Rypinie(ok.20km od Brodnicy) widzialem Mazde 626 GC coupe w kolorze ceglastym(stan techniczny "jeżdżący") z bardzo dużym znaczkiem OPLA w grillu!
Jak można coś takiego zrobić z Madzią?!Przecież powinni tego gościa powieśśić na drzewie!
Była grafitowa Efka ---> jest srebrny H.C. III 2006r. ***–)
- Od: 17 sty 2007, 13:06
- Auto: Hyundai Coupe GK '06r. ---> 2.0 DOHC 143 HP
artrinio napisał(a):Mazde 626 GC coupe w kolorze ceglastym
artrinio napisał(a):Opel kojarzy mi się tylko i wyłącznie z korozją
Heh kolor i znaczek sie zgadzaja bo podobne, tylko karoseria i cala reszta nie.
164KM@343NM by Mirass (Dynosoft)
- Od: 8 lis 2005, 23:30
- Auto: Z5FBA->O1TDI
BenyV6 napisał(a):http://moto.allegro.pl/item156751795_mazda_323f_2_0_v_6_144km_full_opcja_klima_tuning.html to dopiero tjuning i dziewczyny sie ogladajabo ma pulke na kosmetyki
Aleeee jaja....jadę dzisiaj do pracy, patrze i oczom nie wierzę....stoi ta biała 323f BA, w środku jakiś koleś w czapeczce....i teraz dwie możliwości...albo właściciel przyjechał do mojego miasta, albo ktoś od "nas" ją kupił. Na pewno zbadam temat
- Od: 20 paź 2003, 09:07
- Auto: MX-3
Morder napisał(a):BenyV6 napisał(a):http://moto.allegro.pl/item156751795_mazda_323f_2_0_v_6_144km_full_opcja_klima_tuning.html to dopiero tjuning i dziewczyny sie ogladajabo ma pulke na kosmetyki
Aleeee jaja....jadę dzisiaj do pracy, patrze i oczom nie wierzę....stoi ta biała 323f BA, w środku jakiś koleś w czapeczce....i teraz dwie możliwości...albo właściciel przyjechał do mojego miasta, albo ktoś od "nas" ją kupił. Na pewno zbadam temat
He he to nie tylko dziewczyny sie ogladaja (ciekawe czemu

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Najlepiej jak masz jakas kolezanke fajna to powiedz jej zeby podeszla do tego kolesia i powiedziala ze ma fajny samochod
))) No i niech powie ze ma fajnego, duzego....spojlera
Swoja droga jesli aukcja jest zakonczona to pewnie ktos poprostu kupil poza allegro, bo najczesciej tak sie tam samochody kupuje. Ale wspolczuje nowemu wlascicielowi.
Swoja droga jesli aukcja jest zakonczona to pewnie ktos poprostu kupil poza allegro, bo najczesciej tak sie tam samochody kupuje. Ale wspolczuje nowemu wlascicielowi.
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Misiek-Bełchatów napisał(a):http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1871812
Takie moje odczucie: Podoba mi się
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Kędziorek napisał(a):Przód trochę jak Renault 19
Dokładnie Kędziorek z tym samym mi się skojarzyło na 1 rzut oka.Gdyby samo ospojlerowanie wrzucić do tej E10 to jeszcze ok, ale te przednie lampy od punto, maska bóg wie co to miało z tego wyjść i na tyle moge to chyba nazwać bad ass :–/
Miałem kiedyś taką i szczerze powiem że wolałbym ją spowrotem w serii niż to.