Mazda 3 BP USA światła przeciwmgłowe
1, 2
zarówno u mnie, jak i u poprzedniego właściciela mojego auta żadnych problemów ( zaznaczam wyraźnie, że bez żadnych znajomości, etc. i pojechałem na stację diagnostyczną, gdzie nigdy wcześniej nie byłem ). Diagnoście wystarczyło, że linia świecenia nie jest w poziomie, a jest widoczne odcięcie.
Cpt. Endriu napisał(a):dobrzyn22 napisał(a):ktoś ogarnął temat dołożenia przeciwmgielnego bez wymiany całej lampy ?
Tak. Kupiłem chińskie ledy z Ali za 130 zł i wsadziłem je w miejsce odblasków. Guziczek dorobiłem obok przycisków po lewej stronie kierownicy. Zasilanie wziąłem że skrzyneczki w środku przy lewej nodze. Minus to że te ledy świeca z taką samą mocą co pozycję z tyłu. Wiec praktycznie nic nie dają we mgle. Ale przegląd przejdzie.
Dopisano 23 lut 2025, 11:31:
Włącznik
Cześć,
mam prośbę. Mógłbyś napisać więcej o tym skąd wziąłeś plusy i dać zdjęcie? Bardzo by mi to pomogło bo mam przed sobą taką samą instalację w Mazdzie 3 2018 USA. Rozumiem że potrzebuję wziąć dwa plusy, jeden do podświetlenia przycisku a drugi do lamp? Będę bardzo wdzięczny za pomoc Twoją i innych użytkowników
Myślę nad użyciem takiej rozdzielki jak na zdjęciu.
Pozdrawiam,
Bob

- Od: 22 wrz 2024, 16:43
- Auto: Mazda 3 Grand Touring 2.5 2018
plus bierzesz z aku, albo np. od lampy postojowej z tyłu ( i tak tam musisz zdemontować boczek żeby przeciągnąć przewód do włącznika )
1, 2