Cześć, jestem nowym użytkownikiem Mazdy, czy możecie mi powiedzieć do czego służy ten przełącznik widoczny na zdjęciu i dioda obok co sygnalizuje (przełącznik po prawej i dioda obok)?
W jakiej cenie można zaktualizować mzd connect i czy możliwość korzystania z Apple CarPlay jest płatna dodatkowo?
Gdy łączę telefon z mzd connect, importują się wiadomości i połączenia, ale kontakty nie – wyskakuje komunikat „nieudane importowanie” (telefon iphone XR)
Czy mogę prosić o pomoc w powyższych kwestiach?
Pozdrawiam Was
Mzd connect – problemy z importem
Strona 1 z 1
1. Jeśli chodzi o przełącznik pytanie do sprzedającego najprościej i najszybciej
2. AppleCar jest płatny jeśli go nie masz fabrycznie to w serwisie z montażem krzyczą od 800 do 1000 zł
3. Sam mam Appla więc mogę podpowiedzieć, że przy sparowaniu połączenia z radiem wyskakuje w iphone komunikat z pytaniem czy udostępnić dostęp do kontaktów kliknij tak i będzie ok
2. AppleCar jest płatny jeśli go nie masz fabrycznie to w serwisie z montażem krzyczą od 800 do 1000 zł
3. Sam mam Appla więc mogę podpowiedzieć, że przy sparowaniu połączenia z radiem wyskakuje w iphone komunikat z pytaniem czy udostępnić dostęp do kontaktów kliknij tak i będzie ok
Przełącznik może dotyczyć systemu MZD lub trybu prywatnego. Apple CarPlay bywa płatne, zależy od wersji auta.radziek napisał(a):Cześć, jestem nowym użytkownikiem Mazdy, czy możecie mi powiedzieć do czego służy ten przełącznik widoczny na zdjęciu i dioda obok co sygnalizuje (przełącznik po prawej i dioda obok)?
W jakiej cenie można zaktualizować mzd connect geometry dash lite i czy możliwość korzystania z Apple CarPlay jest płatna dodatkowo?
Gdy łączę telefon z mzd connect, importują się wiadomości i połączenia, ale kontakty nie – wyskakuje komunikat „nieudane importowanie” (telefon iphone XR)
Czy mogę prosić o pomoc w powyższych kwestiach?
Pozdrawiam Was

- Od: 6 paź 2025, 15:00
As a new Mazda owner, I’m trying to better understand my vehicle’s infotainment system. What is the purpose of the switch and LED located next to the MZD Connect controls, and what does the LED indicate? Additionally, how much does it typically cost to update MZD Connect, and is there any extra charge for using Apple CarPlay?
COC MOD APK
COC MOD APK

- Od: 4 sty 2026, 10:11
Strona 1 z 1