Czateria... 2021
W Silesia City Center zestaw V10 był za 4500 na stoisku Dysona. W zestawie by wieszak i ładowarka wisząca oraz drugi aku.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
dziś oglądałem w sklepie i tak średnio to 2-2,5 tyś tylko nie wiem jak to się sprawdzi bo opinie są różneee jedni chwalą inni mówią że dziadostwo które nawet piachu nie wciągnie.
myślicie że V8 czy turbo w nazwie odkurzacza to dobry trop? 

Mój szwagier miał stojący za tysiaka, później rumbe(straszna to porażka jest) i wrócił do tradycyjnego. A żona była najbardziej wniebozwieta jak jej pożyczył karcher wd3 co ma do samochodu 
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Neonixos666 napisał(a):myślicie że V8 czy turbo w nazwie odkurzacza to dobry trop?
Minimum V10 a V15 bym się obawiał – może nierówno chodzić

Beny napisał(a):Mój szwagier miał stojący za tysiaka, później rumbe(straszna to porażka jest) i wrócił do tradycyjnego. A żona była najbardziej wniebozwieta jak jej pożyczył karcher wd3 co ma do samochodu
Używam na co dzień, siostra i ojciec też taki kupli

Tak – pięknym, żółtym, kosztującym grosze i ssącym tak, ze trudno to porównać 
brii napisał(a):Tak – pięknym, żółtym, kosztującym grosze i ssącym tak, ze trudno to porównać
a może bym do sklepu kupił? czasem z zakamarków trzeba porządnie wyciągnąć piach i przy ladzie chłodniczej odurzyć chłodnice.
tzw. minionek 
Tez mam, kupiłem jako odkurzacz na wykończenie domu. Kosztował 300 PLN nowy. Tyle ile komplet 3 filtrów do domowego Hoovera
.
Jedyne co się psuje to te czarne zatrzaski.
Tez mam, kupiłem jako odkurzacz na wykończenie domu. Kosztował 300 PLN nowy. Tyle ile komplet 3 filtrów do domowego Hoovera
Jedyne co się psuje to te czarne zatrzaski.
..::Born To Rise Hell::..
Beny napisał(a):A używa ktoś mopa parowego z viledy?
ja
a odkurzacz mam pionowy Electroluxa (akumulatorowy) imho super sprawa – brak plątaniny kabli plus ładowanie w bazie bez podłączania do ładowarki sprawa, że chętnie się wyciąga odkurzacz, nawet jak tylko chce się piasek odkurzyć, który z butów spadł po wejściu.
marek napisał(a): nawet jak tylko chce się piasek odkurzyć, który z butów spadł po wejściu.
Właśnie to jest to, dzieci z placu przyjdą to kupka piachu na środku i cyk chybko sprzątnięte. Na kanapie też można szybko ogarnąć po dzieciach.
nemi napisał(a):Głośne jak jasna cholera, ale działa.
Działa? Rwie cyce
Neonixos666 napisał(a):a może bym do sklepu kupił? czasem z zakamarków trzeba porządnie wyciągnąć piach i przy ladzie chłodniczej odurzyć chłodnice.
Przy robieniu posadzki w garażu wciągałem nim na raz porcje piachu po 10kg – nie było problemu

JohnnyB napisał(a):Jedyne co się psuje to te czarne zatrzaski.
W jednym klękł tylko raz, ale jak się go odpali to tak zasysa, że zatrzask niepotrzebny – jedynie przy przenoszeniu się przydaje
Zastanawiam się nad Odkurzacz Samsung Jet 75 complete VS20T7536T5 ma ktoś może?