motomike6 napisał(a):Bo ludzie panikują bez powodu
Teraz kurs spadł

www.mazdaspeed.pl
motomike6 napisał(a):Bo ludzie panikują bez powodu, zona wczoraj rozmawiała ze znajoma z Wałbrzycha i OMG, wypłacili wszystkie pieniądze z banku, robią zapasy i myślą o wyjeździe, mówi ze tam co drugi tak wiec tak się to wszystko nakręca.
nemi napisał(a):A jakieś większe kwoty gdzie się trzyma? Np. 100k, 200k, 500k..
nemi napisał(a):A jakieś większe kwoty gdzie się trzyma? Np. 100k, 200k, 500k...?
niestetyNeonixos666 napisał(a):opłaca się w Ruble inwestować
Beny napisał(a):Neo pytanie z dziedziny pił mechanicznych
Założyłem ostrogę do mojego stihla ale nie było gwintu w obudowie. Wkręciłem na śrubkach z takim grubszym gwintem, nie wyrwie tego? Niby siedzi mocno ale nie chciałbym przypadkiem zupy przed słomkę jeść jak coś by się urwało
które to bo nic mi to nie mówiNeonixos666 napisał(a):wymień bęben przy wymianie łańcucha bo już widać że ma dość
Beny napisał(a):które to bo nic mi to nie mówi
Beny napisał(a):Moja śruba ma wlasnie taki gwint siedzi dobrze. Kolce właśnie myślałem chwilę i wymyśliłem że tak mają bycno nic przekręcę
które to bo nic mi to nie mówiNeonixos666 napisał(a):wymień bęben przy wymianie łańcucha bo już widać że ma dośćłańcuch i prowadnica nowa.
faflak napisał(a):Ja by kupił bęben na zębatkę pływającą – pare groszy droższy ale sumarycznie tańszy w ekspoatacji – wymieniasz samą zębatkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości