Dopisano wtorek, 7 kwi 2020, 18:57:
P.S. .... nie zapłąciłem ZUS w tym miechu.....przez nastepne 2 także nie zamierzam, Interpretacji pełnej brak, ale teoretycznie nie powiniem. Wypełniłem wnioske RDZ i licze że nie bedą ganiać jak coś...
www.mazdaspeed.pl
JohnnyB napisał(a):Volvo też ma pionowy, aczkolwiek przez te nawiewy jakoś tak nie gryzie w oczy
Dominator napisał(a):Mi z kolei moja połówka truje że ktoś tam sobie kupił nowe (choćby ta koleżanka) a my nie.
nemi napisał(a):Dwulatek też często jest już po gwarancji, a przy droższych samochodach drobna awaria może już pójść ostro w pięty .
nemi napisał(a):Leasing na używany jest droższy. Ja mam niecałe 101%
nemi napisał(a):Dwulatek też często jest już po gwarancji, a przy droższych samochodach drobna awaria może już pójść ostro w pięty .
Neonixos666 napisał(a):nemi napisał(a):Dwulatek też często jest już po gwarancji, a przy droższych samochodach drobna awaria może już pójść ostro w pięty .
Drogą dedukcji do dwóch lat można latać na koniec świata a dzień po gwarancji już tylko po osiedlu... nie przesadzaj z tą gwarancją która i tak wielu rzeczy nie obejmuje jak hamulce w Maździe które po wyjechaniu z salonu gorzej wyglądają niż po 100 tyś w inne marce.
Neonixos666 napisał(a):Nemi tylko że ty kupiłeś stare BMW z przebiegiem nie bez znaczenia a nie 3 latka po leasingu.
nemi napisał(a):Różnie bywa, trzeba być przygotowanym na obsłużenie ryzyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości