przecież póki nie zajrzysz pod auto a progi i nadkola zdrowe, to nie wiesz, że rdzewieje i się nie martwisz zupełnie
Czateria... 2021
Gib napisał(a):Słupek C wygląda przyciężko.
To mi jakos tak Lanosa przypomina
Dopisano 15 lut 2019 16:14:
Ja w kwietniu biore się za picowanie Astry – "lekka" dziura w progu jest
..::Born To Rise Hell::..
Zupełnie szczerze tracę już do niego serce. Niby nic takiego, ostatnio dwa drobiazgi – czujnik temp. i czujnik ABS, ale teraz się okazało, że dwie świece żarowe nie działają i przez to trzeba wyczyścić DPF, bo spaliny mają ponad dwa razy za duże ciśnienie.
Dobrze, że ogarniętego gościa znalazłem wreszcie.
Ale coraz częściej myślę, że na moim podjeździe prędzej niż później zagości Pastuch w tedeiku – samochód, który mi się nie podoba z zewnątrz, ale jest świetny w środku i dobrze zrobiony – dokładnie pod moje wymagania. I jest rozwijany od 40 lat, a po golfie widzę, że to się sprawdza
. A ciężko mi będzie wydać tak duże pieniądze i kupić coś sercem. Tylko rozumem 
Dobrze, że ogarniętego gościa znalazłem wreszcie.
Ale coraz częściej myślę, że na moim podjeździe prędzej niż później zagości Pastuch w tedeiku – samochód, który mi się nie podoba z zewnątrz, ale jest świetny w środku i dobrze zrobiony – dokładnie pod moje wymagania. I jest rozwijany od 40 lat, a po golfie widzę, że to się sprawdza

Jestem załamany cenami tych aut. I oczywiście niezawodne 170tys przebiegu. Nie widziałem jeszcze żadnej 166 3.2 mającej powyżej 200tys, przy nich moje 280 wygląda jak z kosmosu...
Krzemol napisał(a):https://allegro.pl/ogloszenie/alfa-romeo-166-3-2-v6-7843396267
Jestem załamany cenami tych aut. I oczywiście niezawodne 170tys przebiegu. Nie widziałem jeszcze żadnej 166 3.2 mającej powyżej 200tys, przy nich moje 280 wygląda jak z kosmosu...
Jakoś nie przemawia do mnie wygląd 166, 156 wygląda zdecydowanie fajniej, pomijam już GTA – mega wygląd. Jednak w tym egzemplarzu urzeka opis auta: "jeżdżące"

Ciekaw jestem na ile Twoją 166 wycenił by rzeczoznawca.
nemi napisał(a):PeKa napisał(a):Ja bym nie kupił nawet za 5k
Chyba nawet przebijam w dół. Trzeba być pasjonatem- nie ma nawet do ukrywać
W sumie da się to powiedzieć o każdym starszym aucie tej klasy gdzie patrzenie na cenę zakupu przy kosztach utrzymania nie ma sensu skoro możesz wydać na zakup 15tys a drugie tyle włożyć przez pierwsze dwa lata. Ale za to nie mam rdzy