Czateria... 2021
Neonixos666 napisał(a):Zima to generator kosztów
No... muszę nowe rękawice narciarskie kupić, narty naostrzyć i nasmarować, może by je już wymienić? hmmm. Kurde, niech już zacznie sypać śnieg (może tylko w górach)

Dominator napisał(a):Ale felga chyba nie i wygląda jakby kasy na opony zabraklo
Felga tez rozmiar fabryczny
Pojdz do salonu BMW, wszystkie felgi z serii merforamnce maja naciagin:) inna sorawa, ze bez przesady z tym naciagiem. Kolo jest 10,5 cala a opona 285 
masz przesuwane drzwi w opluNeonixos666 napisał(a):Ja zawsze pcham się tam gdzie najciaśniej

Może być ciepło,przynajmniej za gaz do ogrzania chaty mniej zapłacę
Jakieś dwa tygodnie temu schodziłem z nocy i drapałem szyby,a teraz chyba we wtorek o 22 było 16 i o 5 rano tez 16
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Tutaj przykład fabrycznej felgi z BMW 5, koło z serii performance .
Beny napisał(a):masz przesuwane drzwi w oplu
Drzwi przesuwnych nie mam ale za to umiem parkować tyłem równolegle więc tam gdzie dziadek swoim Polo nie zaparkuje ja ładuje się na pewniaka
Czy ktoś się zna na bmw?
Stanąłem właśnie obok identycznego, też 120d.
I w tym drugim widać chłodnicę, a w moim nie. Moja jest zasłonięta takimi jakby żaluzjami, które uniemożliwiają chłodzenie (jest 18 stopni, ale jak było w lecie 30, to też się nie otwierały, chyba, że na autostradzie, ale wtedy siedzę w środku). Myślicie, że tak ma być, czy coś się zepsuło? Nie przypuszczam, żeby się coś u mnie przegrzewało. Ale może powinno się to otwierać?
Stanąłem właśnie obok identycznego, też 120d.
I w tym drugim widać chłodnicę, a w moim nie. Moja jest zasłonięta takimi jakby żaluzjami, które uniemożliwiają chłodzenie (jest 18 stopni, ale jak było w lecie 30, to też się nie otwierały, chyba, że na autostradzie, ale wtedy siedzę w środku). Myślicie, że tak ma być, czy coś się zepsuło? Nie przypuszczam, żeby się coś u mnie przegrzewało. Ale może powinno się to otwierać?
na klimie też jest zamknięta?
Nie widziałem nigdy momentu otwarcia. Nie biegam też przesadnie sprawdzać 
Tak czy inaczej widok chłodnicy w innym egzemplarzu mi przypomniał o tym. Niestety nie ma wskaźnika temperatury, bo mógłbym obserwować czy wychyla się za mocno. Jest tylko kontrolka, ale na szczęście nigdy nie świeciła.
Tak czy inaczej widok chłodnicy w innym egzemplarzu mi przypomniał o tym. Niestety nie ma wskaźnika temperatury, bo mógłbym obserwować czy wychyla się za mocno. Jest tylko kontrolka, ale na szczęście nigdy nie świeciła.
Nemi koniecznie musisz to naprawić