Wiciu KL napisał(a): zapier*dala, jak jeszcze nigdy.
Wiedziałem że prawdziwe KLDE bedzie szybsze od podrabianego KLZE

A tak na serio, nie wiem czy wychwycisz jakąkolwiek różnicę, jeżeli takowa jest to silnik musi być min 10KM mocniejszy
www.mazdaspeed.pl
Wiciu KL napisał(a): zapier*dala, jak jeszcze nigdy.
Płomień napisał(a):ale to by robiło przeciąg
marcinowozniako napisał(a):UU, skąd ta decyzja? Zbyt duże koszty utrzymania?
Wiciu KL napisał(a):Zabrali mi prawko na 2 lata za organizację i udział w nielegalnych wyścigach ulicznych
Wiciu KL napisał(a):Zabrali mi prawko na 2 lata za organizację i udział w nielegalnych wyścigach ulicznych
marcinowozniako napisał(a):Płomień napisał(a):ale to by robiło przeciąg
Chyba mamy inną definicje przeciągu. Żeby mu się udało łamać 6s do setki to bym musiał mieć z 250KM
Biniu napisał(a):Płomieniowi chodziło pewnie o jazdę po zakrętach, a tam zawieszenie BK z moca 220-230KM robiłoby przeciąg
marcinowozniako napisał(a):Płomień napisał(a):ale to by robiło przeciąg
Chyba mamy inną definicje przeciągu. Żeby mu się udało łamać 6s do setki to bym musiał mieć z 250KM
Płomień napisał(a):Dla mnie przeciąg robi auto które potrafi wgnieść w fotel.
Płomień napisał(a):Mam wrażenie, że są ludzie dla których przeciąg robi tylko ich własne auto,
Płomień napisał(a):Jak benzyna wgniata w fotel to oznacza że robi przeciąg
Płomień napisał(a):ale ja nie cisnę po każdym aucie które jest wolniejsze od mojego,
Płomień napisał(a):i nie piszę elaboratów o swoim samochodzie w wątkach kolegów.
Płomień napisał(a):Wiem natomiast że taka czerwona BA z kaelem na mniejszych torach i próbach byłaby wolniejsza od mojego gruza, ale przygarniałbym ją jako daily.
Płomień napisał(a): jakbym miał wolną gotówkę
Płomień napisał(a):Wiem natomiast że taka czerwona BA z kaelem na mniejszych torach i próbach byłaby wolniejsza od mojego gruza, ale przygarniałbym ją jako daily. Brałbym jak rolnik dotację, jakbym miał wolną gotówkęWiciu, nie chcesz poczekać paru miesięcy ze sprzedażą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość