MegaZlot Tor Poznań MS CUP 2018 (7-9 kwietnia) – zapisy zakończone.
Serio... Tyle czas na wszystko było... Termin to termin. Widzę, że co zlot to ludzie mają w pupie bo zawsze sie da wysłać zgłoszenie czy kasę po terminie. Ja rozumiem mieć dobre serduszko, ale to się dzieje co zlot. :/
- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
Hej chciałbym zgłosić jeszcze jedną osobę do wjazdu na tor, bez konkurencji moto. Przyjaciel niestety nie ma tu konta i myślał, że zlot dopiero za tydzień
Konkurencja moto: NIE
Osoba towarzysząca: 2
Ps. Wysłałem za niego przed chwilką formularz wjazdowy + potwierdzenie przelewu.
Ps. Wysłałem za niego przed chwilką formularz wjazdowy + potwierdzenie przelewu.
Osoba towarzysząca: 1
Osoba towarzysząca: 1
Derfflingeru napisał(a):Hej chciałbym zgłosić jeszcze jedną osobę do wjazdu na tor, bez konkurencji moto. Przyjaciel niestety nie ma tu konta i myślał, że zlot dopiero za tydzień![]()
Proszę aby ta osoba sie zarejestrowała na forum i sama wysłała formularz. Każdy uczestnik zlotu musi być zarejestrowanym użytkownikiem.
Witam widze ze sa jeszce wolne miejsca w Grupie Moto, chetnie wysle zgloszenie wraz z oplata.
Grupa moto plus jedna osoba
Grupa moto plus jedna osoba
- Od: 3 kwi 2018, 14:58
- Auto: RX-8
ok juz wyslalem zgloszenie wraz z oplata
- Od: 3 kwi 2018, 14:58
- Auto: RX-8
Okey, jutro Marian_zkl założy konto i wyśle formularz jeszcze raz 
Dopisano 4 kwi 2018, 09:05:
@Update
Niestety konta nie da się na chwilę obecną założyć ze względu na tekst reCAPTCHA v1, który trzeba przepisać.
Wersja V1 została oficjalnie wyłączona na koniec marca i obowiązuje już tylko wersja V2.
Dopisano 4 kwi 2018, 09:05:
@Update
Niestety konta nie da się na chwilę obecną założyć ze względu na tekst reCAPTCHA v1, który trzeba przepisać.
Wersja V1 została oficjalnie wyłączona na koniec marca i obowiązuje już tylko wersja V2.
Poszło 
Siemanko 
Konkurencja moto: Nie
Osoby towarzyszące: 2
Już wysyłam potwierdzenie wpłaty i formularz, który wysyłał Derfflingeru
Konkurencja moto: Nie
Osoby towarzyszące: 2
Już wysyłam potwierdzenie wpłaty i formularz, który wysyłał Derfflingeru
- Od: 20 mar 2018, 11:28
Wysyłałem wypełniony formularz zgłoszeniowy w dniu 31.03 a nie mam gwiazdki przy Nicku, ani nie otrzymałem potwierdzenia.
Formularz przesłałem na zlot@mazdaspeed.pl
Formularz przesłałem na zlot@mazdaspeed.pl
- Od: 29 cze 2013, 09:32
- Auto: jest:
M6 GH 2,0 Sport
MX-5 NBFL
MX-5 NB 10th Anni
W203 Sportcoupe
była: Mazda 6 Sport Wagon 2.0 MZR '02
witam
86. WORCIK (320)
Piotr ja już dwa razy wysyłałem arkusz zgłoszeniowy