na MZD AIO pojawiła się wersja AA 1.04 tylko z tego co widzę, to konieczna jest aktualizacja softu do wersji 59.00.502
Czy któryś z użytkowników używa tego softu i czy wszystko z nim O.K?
Pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
Jarzębiak napisał(a):Witam,
na MZD AIO pojawiła się wersja AA 1.04 tylko z tego co widzę, to konieczna jest aktualizacja softu do wersji 59.00.502
Czy któryś z użytkowników używa tego softu i czy wszystko z nim O.K?![]()
Pozdrawiam
amw napisał(a):Użytkowniku Garcia jak wgrywałeś aplikacje to przez aio, czy pobrałeś kod do wgrania na kartę prosto z internetu?
Forys napisał(a):Jeśli przed upgradem nie zrobisz odpowiednich modyfikacji to w wersji 59.00.502 nie będziesz mógł zainstalować żadnych aplikacji oraz stracisz możliwość downgrade.
amw napisał(a):Dzięki za pomoc wgrałem i wszystko działa jak należy Android Auto i inne aplikacje.
Mam jeszcze tylko jedno pytanie.Forys napisał(a):Jeśli przed upgradem nie zrobisz odpowiednich modyfikacji to w wersji 59.00.502 nie będziesz mógł zainstalować żadnych aplikacji oraz stracisz możliwość downgrade.
Jeśli dobrze rozumiem to wystarczy zrobić "odpowiednie modyfikacje" i nawet jak zaktualizują to dalej będzie możliwość modyfikacji systemu.
Czy jeśli zainstaluje się CMU Autorun to czy po nieuniknionej aktualizacji oprogramowania w ASO dalej będę miał możliwość wgrywania aplikacji ?
amw napisał(a):Dzięki za pomoc wgrałem i wszystko działa jak należy Android Auto i inne aplikacje.
Mam jeszcze tylko jedno pytanie.Forys napisał(a):Jeśli przed upgradem nie zrobisz odpowiednich modyfikacji to w wersji 59.00.502 nie będziesz mógł zainstalować żadnych aplikacji oraz stracisz możliwość downgrade.
Jeśli dobrze rozumiem to wystarczy zrobić "odpowiednie modyfikacje" i nawet jak zaktualizują to dalej będzie możliwość modyfikacji systemu.
Czy jeśli zainstaluje się CMU Autorun to czy po nieuniknionej aktualizacji oprogramowania w ASO dalej będę miał możliwość wgrywania aplikacji ?
Jarzębiak napisał(a):Czy wersję AA 1.05 możemy zainstalować na system mzd, który nie ma zainstalowanej żadnej wcześniejszej wersji AA? Czy jest to tylko nakładka na poprzednią wersję. Czy żeby zainstalować 1.05 trzeba mieć zainstalowaną najnowszą wersję oprogramowania mzd, Czy można mieć starszą np. 56.000.230?
Pozdrawiam
Jarzębiak napisał(a):Aa 1.05 zainstalował się bez problemu w systemie mzd.
W telefonie ( samsung j5) włączyłem debugowanie USB i po włączeniu Bluetooth i kabla coś mieli na telefonie i pojawia się informacja " wystąpił błąd androida auto" błąd komunikacji 16 wykrzyknik na czerwonym tle.
Nie wiem co jest nie tak , dodam że w telefonie aplikacja android auto działa.
Może coś trzeba jeszcze gdzieś pogrzebać w ustawieniach?
Jarzębiak napisał(a):Wersja 2.3.716603- release ( dokładnie tak jest napisane).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 274 gości