Jęk łańcucha i silnika elektrycznego też mogą robić wrażenie. Przyjdzie czas że i to inżynierowie dźwięku nauczą się stroić.Neonixos666 napisał(a):Wyobrażacie sobie motocyklistę do którego macha gromadka dzieci a on po odkręceniu manetki cichutko odjeżdża zostawiając dzieci z dziwnymi minami bo spodziewali się rasowego wkręcania się na obroty
Czateria...cd
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
a pro po, są już motocykle elektryczne?
Są i potrafią zdziwić 
Daj znać jak skończysz przedszkole.
Norreca napisał(a):brii i jego elektryczny motor.![]()
![]()
![]()
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Łooo panie i to ile. Najlepiej w tej chwili chyba wyglądają motocykle firmy Zero. Ta firma też najwięcej postępów w rozwijaniu swoich produktów robi.Neonixos666 napisał(a):a pro po, są już motocykle elektryczne?
Na wyspie man od kilku lat jest wyścig motocykli elektrycznych w ramach TT ale to są konstrukcje mocno prototypowe.
Pozdrawiam, Tomek
a spojrzałem obie na YT i muszę przyznać że fajnie to się odpycha, ciekawe jaki jest zasięg jak się spokojnie śmiga. W sumie jak ktoś śmiga raz na jakiś czas to ma w pupie ile to się ładuje. Opróżnia baterię i wraca do domu 
Bimbak napisał(a):Łooo panie i to ile. Najlepiej w tej chwili chyba wyglądają motocykle firmy Zero. Ta firma też najwięcej postępów w rozwijaniu swoich produktów robi.Neonixos666 napisał(a):a pro po, są już motocykle elektryczne?
Na wyspie man od kilku lat jest wyścig motocykli elektrycznych w ramach TT ale to są konstrukcje mocno prototypowe.
duzo sie rozni w zasiegu i wadze ?
brii napisał(a):Są i potrafią zdziwićNorreca napisał(a):brii i jego elektryczny motor.![]()
![]()
![]()
sorry jeszcze żłobek.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
O kurde łeb do wymiany. 10cm od latarni driftowanie skoczyłem. Muszę więcej ćwiczyć bo ewidentnie nie ogarnąłem :d
Debilny odruch odpuszczania gazu :/
Pozdrawiam, Tomek
Problemy pierwszego świata. Macbook się aktualizuje. Podłączyłem służbowe lenovo do monitora, klawiatury i myszy. Nie potrafię pisać bez kasowania sobie tekstu, bo mi sie klawisze myla. Ale najgorsze to myszka. Jak ja do tej pory radzilem sobie z czyms tak prymitywnym jak kółko do scrollowania?
To są prawdziwe problemy, nie jakies samochody na bateryjki czy bimbak na latarni.
To są prawdziwe problemy, nie jakies samochody na bateryjki czy bimbak na latarni.
A ja w robocie nie dorobiłem się myszki.....
Gram na lapku w domu i jak steruje to czasm mi się touchpad wciśnie i nie mogę dobrze strzelać....to sa dopiero problemy....
Gram na lapku w domu i jak steruje to czasm mi się touchpad wciśnie i nie mogę dobrze strzelać....to sa dopiero problemy....
..::Born To Rise Hell::..
w kwestii motoryzacji....mam diesla....i szybko się to nie zmieni.
W temacie Volvo i hybryd....to chyba one się teraz palą ? W PL chyba już 3 przypadki. Rzeczoznawca który oglaał moje auto właśnie będzie badał temat tego co się zapalił na Niepodległości w Warszawie ostatnio.
W temacie Volvo i hybryd....to chyba one się teraz palą ? W PL chyba już 3 przypadki. Rzeczoznawca który oglaał moje auto właśnie będzie badał temat tego co się zapalił na Niepodległości w Warszawie ostatnio.
..::Born To Rise Hell::..
Heh, babcia mojej żony miała drobny zabieg na dłoni. Jakaś rutynowa rzecz – pożartowała z lekarzem w czasie zabiegu, lekarz poszedł i została z anastezjologiem. Chwilę później lekarz już biegł ją reanimować – po godzinie dali radę, ale jest na OIOMie i szanse ma marne... Niezła masakra. Pojechała autobusem i zaraz po zabiegu zamierzała tak samo wrócić.
Błąd czy nieszczęśliwy przypadek? Pewnie za wcześnie na odpowiedź ale mnie już nic nie zdziwi. Kumpel którego niedawno chowaliśmy pojechał do szpitala z bólem głowy... Niestety zanim się pokapowali że to udar, to było po zawodach...
Współczuję.
Współczuję.
Sądzę, że nikt nigdy się nie dowie czy to błąd. 78 lat chyba kobieta ma, może jakieś inne czynniki się nałożyły.
Ogólnie nie mogła swobodnie ruszać kciukiem i ma nacięcie na skórze 1 cm, znieczulona była tylko ręka. Ale ogólnie zdrowa była, dość wesoła i sympatyczna jak dotąd. Trochę szok.
Ogólnie nie mogła swobodnie ruszać kciukiem i ma nacięcie na skórze 1 cm, znieczulona była tylko ręka. Ale ogólnie zdrowa była, dość wesoła i sympatyczna jak dotąd. Trochę szok.
Bimbak napisał(a):O kurde łeb do wymiany. 10cm od latarni driftowanie skoczyłem. Muszę więcej ćwiczyć bo ewidentnie nie ogarnąłem :d
potem oblany
TRENING !
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Mnie się elektryki podobają aczkolwiek na takiego który zastąpiłby klocka mnie aktualnie nie stać (zresztą chyba na razie takich nie ma??)
Chociaż widzę że w 2009 roku Chrysler popełnił był wersję EV Voyagera z silnikiem 268KM. Tylko zasięg na elektryku miał 64km. I doładowanie z silnika spalinowego.
Chociaż widzę że w 2009 roku Chrysler popełnił był wersję EV Voyagera z silnikiem 268KM. Tylko zasięg na elektryku miał 64km. I doładowanie z silnika spalinowego.