Czateria...cd
trzeci
Szymon napisał(a):Zieliński![]()
![]()
Dobrze dziś gra
szadol1 napisał(a):szukając sprzetu AGD sugeruje sie zawsze cena=jakość
Trochę złudne. Bo można mieć przyzwoity sprzęt porównywalny z innymi znanymi markami w sporo niższej cenie. Najlepsze porównanie miałem jak kilka lat po nas szwagierka kupiła zmywarkę Boscha za prawie 2 x więcej. I dupa. Myje gorzej, a po pełnym cyklu trzeba mieć ścierkę żeby dotrzeć naczynia do sucha.
Uważam że warto kupić Zanussi/Ariston/Indesit
Sprawdza się w zakupach dla całej rodziny od wielu lat. Zmywarka/pralka ma te same parametry co sporo droższe Bosche/Siemensy czy Whirlpoole.
Jak szukałem chwile temu starszym zmywarki, to padło na najwyższy model Aristona. Przede wszystkim sporo cichszy od konkurencji a cena śmieszna. Reszta porównywalna. i śmiga chyba 4 albo 5 rok bezproblemowo.
Jedynie przy lodówkach sugeruję się kasą jaką mam +/– przeznaczoną do wydania, wymiarami jakich potrzebuję i tego która najlepiej wypełni wnękę.
Reszta jest bez znaczenia.
Na Miele mnie nie stać. Chociaż wg ostatnich opinii znajomego serwisanta niestety – cena już nie odzwierciedla jakości tak jak kiedyś.
P.S. Zawsze zastanawiał mnie "fenomen" piłki nożnej. Głupi sport.
Grzyby napisał(a):P.S. Zawsze zastanawiał mnie "fenomen" piłki nożnej. Głupi sport.
To że zawsze wybierali Cię do drużyny jako ostatni nie znaczy że jest to głupi sport
Trochę jest głupi przy sportach zespołowych gdzie wykorzystuje się raczej ręce (koszykówka, piłka ręczna, siatkówka) gdzie nie ma głupiej walki w środku pola a wynik 2:1 nie jawi się jako super ciekawy mecz bo pada 60/125/200 punktowanych akcji.
Stała pod ścianą prężąc kakao
w piłkę ręczną grałem w podstawówce, w nożną w gimnazjum a w siatkówkę w średniej 
Neonixos666 napisał(a):To że zawsze wybierali Cię do drużyny jako ostatni nie znaczy że jest to głupi sport
Wyobraź sobie że w podstawówce byłem niezłym bramkarzem ew. świetnie się sprawdzałem jako obrońca.
Ale co innego grać, a co innego ślepić w TV i niezdrowo się podniecać

Zresztą, od technikum piłka kopana mnie przestała interesować. Był boks (trenowanie), żużel (oglądanie – nie dało się inaczej jak się chodziło do technikum w Tarnowie
Ja w ręczną byłem bramkarzem w piłkę nożna obrońcą, a w siatkówce rozgrywającym 
Ja z racji długich rąk, koszykówka. w siatkówce doskonałym trenerem dziewcząt i innych cipek
NIestety mój talent trenerski był większy niż potencjał składu więc mnie [tiiit].
Ostatnio edytowano 10 cze 2017, 23:41 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Stała pod ścianą prężąc kakao
Ja jestem kibicem sukcesów
ale mecze piłki nożnej reprezentacji oglądam odkąd jako tako kopią. Jednak to durny sport
Grzyby, to pewno za dobrych czasow Unii. Pamiętam jak 5-6 latek chodziłem zagorzale na mecze, oczywiście z opiekunami. I ten cudowny zapach spalonego metanolu

Grzyby, to pewno za dobrych czasow Unii. Pamiętam jak 5-6 latek chodziłem zagorzale na mecze, oczywiście z opiekunami. I ten cudowny zapach spalonego metanolu

Jakieś minimum 25 lat temu 
I pamiętaj – na żużel nie zakłada się białego. Szczególnie jak siedzisz na łuku
I pamiętaj – na żużel nie zakłada się białego. Szczególnie jak siedzisz na łuku

Ale się ubawiłem na weselu. Spotkałem spidermana (z którym pracuję...), spróbowałem swojskich alkoholi. Orkiestra tylko niekumata, bo nie umieli zagrać nocnego kochanka
Dowód, że każda branża się rozwija. Fotograf ślubny – na pożegnanie dostaliśmy już wydrukowane wspólne zdjęcie z młodymi, a na odwrocie url, login i hasło do pobrania reszty zdjęć które się pojawią na dniach. Prosty pomył, a jaki praktyczny.
Wśród ludzi, którzy słuchają dobrej muzyki jest na szczęście popularny
Dowód, że każda branża się rozwija. Fotograf ślubny – na pożegnanie dostaliśmy już wydrukowane wspólne zdjęcie z młodymi, a na odwrocie url, login i hasło do pobrania reszty zdjęć które się pojawią na dniach. Prosty pomył, a jaki praktyczny.
nemi napisał(a):Ten Zenek jest chyba mniej popularny
Wśród ludzi, którzy słuchają dobrej muzyki jest na szczęście popularny