Renault Megane II F1 R26 '07
Jak było mokro to jak wcisnalem gaz na dwójce do końca to dobrze że było bardzo szeroko. Muszę się dużo nauczyć na nowo. Zdecydowanie się rozpiescilem.
Program jest robiony bezpieczny na nowym ic i na sportowym układzie wydechowym ale z katem. Plan jest wywalić kat dac szeroki dp i zrobić mało bezpieczny program na 280
Program jest robiony bezpieczny na nowym ic i na sportowym układzie wydechowym ale z katem. Plan jest wywalić kat dac szeroki dp i zrobić mało bezpieczny program na 280
ravo napisał(a):Jak się gaz wciska to ma jechać:–)
Dlatego kupiłeś renault

ravo napisał(a):Program jest robiony bezpieczny na nowym ic i na sportowym układzie wydechowym ale z katem. Plan jest wywalić kat dac szeroki dp i zrobić mało bezpieczny program na 280
Myślałem, że da się z tego więcej wyciągnąć. Ja już mam zaproszenie na dłubnięcie foki i powinno bez ruszania czegokolwiek wyjść coś w okolicy Twojego mało bezpiecznie. Ale ja się muszę najpierw nauczyć jeździć tym co mam
Ile Megana waży?
Ale ma mieć trakcje:–)
To jak jesteś tak samo zdolny to jeszcze parę lat hehehe
Tu kolejnym ograniczeniem są wtryski i pewnie pompa. I można walczyć o 300 ale dla mnie te 270-280 to w sam raz a na umiejętności aż za dużo hihi
Dopisano 29 maja 2017 20:52:
1350 mój pewnie w tej chwili 1300
To jak jesteś tak samo zdolny to jeszcze parę lat hehehe
Tu kolejnym ograniczeniem są wtryski i pewnie pompa. I można walczyć o 300 ale dla mnie te 270-280 to w sam raz a na umiejętności aż za dużo hihi
Dopisano 29 maja 2017 20:52:
1350 mój pewnie w tej chwili 1300
ravo napisał(a):To jak jesteś tak samo zdolny to jeszcze parę lat hehehe
Patrząc na czas jaki mogę ostatnio poświęcić na zabawę, to prędzej to auto sprzedam niż się nim nauczę jeździć tak jakbym chciał
ravo napisał(a):Tu kolejnym ograniczeniem są wtryski i pewnie pompa.
To w Foce problem jest bardziej trywialny – półosie mają dość powyżej 450nm
ravo napisał(a):1350 mój pewnie w tej chwili 1300
Lekkie. Ford 100kg więcej. Nawet seria Pawła powinna mnie na prostej objechać
Przód cały plastik podłoga bagażnika plastik. Myślę że to dobry patent dla mazdy na rdze hihi dziwne że tylko w 5 zrobili z plastiku klapę.
Dopisano 29 maja 2017 21:04:
Legacy za to aluminiowy z przodu i tyłu:–)
Dopisano 29 maja 2017 21:04:
Legacy za to aluminiowy z przodu i tyłu:–)
loockas napisał(a):ravo napisał(a):Program jest robiony bezpieczny na nowym ic i na sportowym układzie wydechowym ale z katem. Plan jest wywalić kat dac szeroki dp i zrobić mało bezpieczny program na 280
Myślałem, że da się z tego więcej wyciągnąć. Ja już mam zaproszenie na dłubnięcie foki i powinno bez ruszania czegokolwiek wyjść coś w okolicy Twojego mało bezpiecznie. Ale ja się muszę najpierw nauczyć jeździć tym co mamJa jestem gdzieś na tym etapie gdzie Ty byłeś z Fiatem hehe
Ile Megana waży?
Masz 2.5 litra i gar więcej. To ma znaczenie wbrew pozorom i osiągom nowych dwulitrówek w stylu A45 AMG.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Inne doprężenie w Clio no i pewnie zupełnie inne lajtowe wałki w meganach. Którychś z tych silników ma zmienną fazę? Ja tam lubie swoje turbo, wstaje jak głupie nie kończy się przy 4 tys i mało kosztowało
Pewnie w jakimś 3 litrowym dieslu na dwóch sprężarkach też bym się dobrze poczuł.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):Którychś z tych silników ma zmienną fazę?
W N/A na pewno są zmienne fazy rozrządu.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Fajnie
Meganką mega się jeździ a marudzą tylko CI co gdzieś tam coś czytali.. bla bla bla.
Silnik fajny z potencjałem (chociaż nie ma co przesadzać z mocą bo korby za grube nie są). Prowadzenie.. to RS.. inna bajka niż zwykłe megany..
Ale ten model.. to kojarzę jak jeszcze MPSa szukałem.. nawet te same foty co na aukcji były to wkleiłeś.. czyli sprzed dobrych 2 lat..
Ale najważniejsze by służył bezproblemowo
Szerokości.
Silnik fajny z potencjałem (chociaż nie ma co przesadzać z mocą bo korby za grube nie są). Prowadzenie.. to RS.. inna bajka niż zwykłe megany..
Ale ten model.. to kojarzę jak jeszcze MPSa szukałem.. nawet te same foty co na aukcji były to wkleiłeś.. czyli sprzed dobrych 2 lat..
Ale najważniejsze by służył bezproblemowo

Szerokości.
Pierwsze zawody za mną. Twarda mieszanka na tyle to porażka raz mało co mnie nie obrócilo a za drugim razem już się nie uratowalem. Na przodzie dmack spisywał się rewelacyjnie na tym upale. Jak na pierwsze sportowe próby jestem mega zadowolony. Niestety czwarte miejsce w klasie ale do 3 nowego typera który w serii ma 310KM straciłem na prawdę niewiele. W porównaniu do poprzednich zawodów byłem szybszy o 5s, wcześniej traciłem do lidera 10s w megane 5s.
Jedna fota w akcji.
Jedna fota w akcji.
Gratulacje, z ważywszy że nie masz go długo to wynik bardzo dobry. Jakieś media ze środka?