Czateria...cd
nemi napisał(a):Signum chyba jest ogromne wewnątrz? To chyba Vectra kombi z krótkim tyłem?
miejsca jest full tylko brak kanapy powoduje że tył jest praktycznie dwumiejscowy ewentualnie tak jak ja zrobiłem, fotelik na środku i dwie osoby po bokach. Myślę że trzy foteliki by się zmieściły na ścisk
nemi napisał(a):Fotelik kupiłem z myślą o bezpieczeństwie, a nie optymalizacji przestrzeni i jest jak jest.
Powiem Ci, że w Lagunie było niewiele lepiej, albo i tak samo. Generalnie raczej miejsce w środku staje się bezużyteczne. Dlatego przesiadka na Scenica była tak pod tym względem szokująca.
Tak kiepsko kuper wyczuć?
Mi przestały działać czujniki – jakoś z miesiąc temu. Założyłem jesienią i mniej więcej pół roku działały
. Muszę zobaczyć, czy zasilanie jest w ogóle, bo... no super jakości połączeń nie zrobiłem.
Dziś kolejny dzień siedziałem przy organizacji wakacji. Ze 4 miejsca odwołałem, bo nijak się tam nie da pojechać z dziećmi i np. plaża ma 5 m szerokości i od razu droga. Chorwacja jest pod tym względem słaba.
Jeszcze mi trochę zostało do przejrzenia miejsc (yt/tripadvisor/fora), ale na razie słabo to wygląda
. Miejscowości, które znam są drogie przy jednoczesnym niskim standardzie, a gdzie jest jakieś nowsze miejsce, to z kolei miasteczko do d*** się okazuje. Muszę dostosować się do dwulatki i się okazuje, że nie jest to wcale łatwe.
Dziś kolejny dzień siedziałem przy organizacji wakacji. Ze 4 miejsca odwołałem, bo nijak się tam nie da pojechać z dziećmi i np. plaża ma 5 m szerokości i od razu droga. Chorwacja jest pod tym względem słaba.
Jeszcze mi trochę zostało do przejrzenia miejsc (yt/tripadvisor/fora), ale na razie słabo to wygląda
Był koś może w Albanii?
a tak ogólnie chciałem wiedzieć czy są tam jakieś warunki 
Z chęcią bym pojechał w końcu gdzieś pierwszy raz w życiu, ale chyba jeszcze nie mogę sobie pozwolić na taki wydatek na wakacje 
W 2014 byłem maksymalnie budżetowo w Chorwacji – miałem w kieszeni 3500 zł. Byłem na Istrii oraz w Wenecji. Całość razem z podróżą zajęła mi 7 lub 8 dni, ale jedyny obiad na mieście był w Wenecji.
Z atrakcji jeszcze pływaliśmy łodzią 'podwodną'.
Wyjazd bardzo udany i świetnie wspominamy
. Niektóre wczasy all inclusive były dużo mniej fajne.

Zachęcam, przygoda fajna, a chyba nie po to się zapier***a, żeby mieć garba tylko coś z życia...
Teraz bym chciał w 7/8k się zmieścić i jest ciężko o znośne warunki i miejsce dobre dla dzieci.
W ubiegłym roku byłem w Jadtrzębiej Górze i cały pobyt jeździłem na Hel (w mazdzie akurat padła klima), bo nie chciało mi się dzieci pilnować na tych klifach. Także teraz uważniej to studiuję i zacząłem dużo wcześniej, co kilka dni sobie poświęcam na to z godzinkę.
Z atrakcji jeszcze pływaliśmy łodzią 'podwodną'.
Wyjazd bardzo udany i świetnie wspominamy

Zachęcam, przygoda fajna, a chyba nie po to się zapier***a, żeby mieć garba tylko coś z życia...
Teraz bym chciał w 7/8k się zmieścić i jest ciężko o znośne warunki i miejsce dobre dla dzieci.
W ubiegłym roku byłem w Jadtrzębiej Górze i cały pobyt jeździłem na Hel (w mazdzie akurat padła klima), bo nie chciało mi się dzieci pilnować na tych klifach. Także teraz uważniej to studiuję i zacząłem dużo wcześniej, co kilka dni sobie poświęcam na to z godzinkę.
Ostatnio edytowano 14 maja 2017, 21:11 przez nemi, łącznie edytowano 1 raz
Parkujesz zawsze w tym samym miejscu?
Neonixos666 napisał(a):Z chęcią bym pojechał w końcu gdzieś pierwszy raz w życiu, ale chyba jeszcze nie mogę sobie pozwolić na taki wydatek na wakacje
Z tanich lokalizacji Gruzja jest świetną opcją. Leci się tam za grosze, utrzymanie na miejscu taniej niż w PL.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Ja się poza PL nie wybieram póki mi dzieciaki z wózków nie wyrosną, albo chociaż młodsza zacznie chodzić i mówić
Uderzam znowu w Kołobrzeg. Przetarte szlaki pod pobyt z dziećmi, mieszkanie przy plaży, sq2jul wpadnie z browarami... Nie ma co kombinować 
Nie, to niemożliwe w Warszawie jak się nie ma wykupionego miejsca. Po prostu nie czuję tyłu, tym razem to był parking na osiedlu w Otwocku, parkowałem obok innego auta (HB) i chciałem zrównać się szybami żeby nie wystawać, a z tyłu był słupek i przywaliłem. BTW słupki tam są co 2-3 miejsca i wszystkie mocno wygięte ku trawieNeonixos666 napisał(a):Parkujesz zawsze w tym samym miejscu?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Mi ciężko było się przestawić z parkowaniem Ducato bo Traffic był mniejszy ale jak zabieram go do siebie i tyłem pod blok mogę dość blisko już zaparkować, jedynie sąsiadom pół okna zasłaniam