Czateria...cd
Żona Smarta zamieniła na 107. Niedługo nim pojeździła bo zmieniła pracę, ale 107 był bez wspomagania, totalny golas......nic szczególnego, nie kupiłbym tego absolutnie. IQ wypada chyba najlepiej, albo auto z Kuro na Masca – CitiGo ? Albo jakieś Celerio ? Jeździłem tym po Grecji w 4 osoby i spokojnie daliśmy radę się nim poruszać.
..::Born To Rise Hell::..
Nie jedź – hotel słaby jak takie numery robi, pewnie obawiają się nie znajdą kogoś kto by wziął Twoje miejsce.
Dopisano 10 maja 2017 13:41:
Jeździłem C1 ze znaczkiem Toyoty ze wspomaganiem i klimą – było w sumie nieźle, ale przy podjeżdżaniu pod górkę na autostradzie i włączeniu klimatyzacji trzeba było redukować
Dopisano 10 maja 2017 13:41:
JohnnyB napisał(a):107 był bez wspomagania, totalny golas......nic szczególnego, nie kupiłbym tego absolutnie.
Jeździłem C1 ze znaczkiem Toyoty ze wspomaganiem i klimą – było w sumie nieźle, ale przy podjeżdżaniu pod górkę na autostradzie i włączeniu klimatyzacji trzeba było redukować

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Nie jedź – hotel słaby jak takie numery robi, pewnie obawiają się nie znajdą kogoś kto by wziął Twoje miejsce.
Opinie ma ponad 9 na 10 i sądzę, że znajdzie się chętny, bo wypas jest spoko. Trochę drogi może jest, ale za to dwa pokoje. No i nowe wyposazenie, co w tym kraju nie jest standardem.
Sam nie wiem
Opinie napisane przez hotel ehh... dzieci neostrady kiedy w końcu oduczą się sugeriwaniami opini w necie ... przez rok czasu zarabiałem na "pisaniu opini" w necie, dla tego mega sceptycznie do tego podchodzę ...
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Albo zapłacić za opinie ... wiem o czym piszę :p
Ja miałem styczność z c1 bez wspomy z silnikiem 1.0 bena. To była rakieta. Robiło do setki corse D 1.4. Wnetrze słaby plastik i blacha ale tak ma wszystko w tej klasie nawet up. Jak zależy ci na tym by blachy w srodku nie było i oferowało chociaż minimum wygluszenia to lepiej uderza w segment mazdy 2.
Corse D odradzam bo się wnętrze w rękach rozpada, jest ciężka jak na swoją klase, pali dużo (benzyna 1.4) i nie jedzie.
Corse D odradzam bo się wnętrze w rękach rozpada, jest ciężka jak na swoją klase, pali dużo (benzyna 1.4) i nie jedzie.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Pojazd ma być zmiennikiem Corsy C 1.0 bez wspomagania (główna bolączka) – blacha w środku nie stanowi problemu jeśli będzie wspomaganie. Osiągi lepsze niż Corsa C 1.0 będą więcej niż satysfakcjonujące 
O Mazdę 2 będę maltretował "importera" – mam nadzieję, że coś znajdzie. Mazdę 2 też męczy korozja?
O Mazdę 2 będę maltretował "importera" – mam nadzieję, że coś znajdzie. Mazdę 2 też męczy korozja?
Numeracja Mazdy to skala ilości korozji
. Skala zaczyna się od 2 a kończy na 6
.
Chyba najmniej Mazdę 2. A jak mazda to czemu nie fiesta ?
Chyba najmniej Mazdę 2. A jak mazda to czemu nie fiesta ?
..::Born To Rise Hell::..
nemi napisał(a):Rozumiem, że Ty nic nie czytasz, tylko każdy przedmiot kupujesz czy gdzieś jedziesz tak po prostu?
Mniej czytam więcej słucham od ludzi, dla mnie jest to bardziej miarodajne niż neoopinie w sieci, bo sieć jest taka jaką producenci/usługodawcy chcą widzieć. To jak by nie patrzeć nazywa się marketingiem, a oncych słów nie lubię bo kestem polakiem :roll:
Raczej pordzewialych dwójek nie widziałem.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Czyli CX-7 i 9 to już totalna masakra? 
Może być i Fiesta, ale nic sensownego w ogłoszeniach nie znalazłem. Kilka razy przewinął się też Modus – tańsze to od Clio ale od zwykłych ludzi tylko 3 egzemplarze w kraju.
Może być i Fiesta, ale nic sensownego w ogłoszeniach nie znalazłem. Kilka razy przewinął się też Modus – tańsze to od Clio ale od zwykłych ludzi tylko 3 egzemplarze w kraju.
brii napisał(a):Jeździłem C1 ze znaczkiem Toyoty
Łatwo się pogubić, ale w tym przypadku to akurat była toyota ze znaczkiem Toyoty ;). Nie ma "trojaczkach" praktycznie żadnych rozwiązań od PSA.
JohnnyB napisał(a):Chyba najmniej Mazdę 2
sq2jul napisał(a):Raczej pordzewialych dwójek nie widziałem.
Bo to znowu jest akurat ford :).
the right man in the wrong place...
JohnnyB napisał(a):https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-al ... yNOw5.html
Kiedy dzwoni się pod numer z ogłoszenia i na pytanie "Czy oferta sprzedaży samochodu jest aktualna" słyszy się w odpowiedzi "Którego?" to wiedz, że nie czeka Cię nic dobrego
Samochód kompletnie bez jakiejkolwiek historii ale za to z wieloma znakami zapytania
Gib napisał(a):To może note?
Albo micra?
Gib napisał(a):To może note? IQ strasznie drogie było w momencie debiutu, teraz ceny się wyrównały chyba z Yarisem.
Note to Modus – nie ma sensu przepłacać za Note
Micra K12 wchodzi w rachubę