Czateria...cd
Jakby jeszcze deszcz padał w poziomie to by było jak późną wiosną na Islandii 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
loockas napisał(a):Ja mam tylko doświadczenie z Venga, ale to znowu auto za 40-kilka tysi i szczerze mówiąc naprawdę auto warte swojej ceny. Teść ma już 7 lat ten samochód i złego słowa nie można powiedzieć. Do tej pory zepsuł się tylko przełącznik od wycieraczek.
Nie wiem ile Twój teść przejechał nią kilometrów, ale moi przyszli teściowie też posiadają taki bolid i oprócz tego że jest duży w środku, nic dobrego o nim nie mogę powiedzieć.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs napisał(a):Nie wiem ile Twój teść przejechał nią kilometrów, ale moi przyszli teściowie też posiadają taki bolid i oprócz tego że jest duży w środku, nic dobrego o nim nie mogę powiedzieć.
Raczej nie wiele. Teraz ma chyba coś ponad 50kkm. Silnik ten ponoć najmniej problemowy czyli 1.4 90km. Przepraszam jeszcze jest jedna awaria, wciąż nie rozwiązana. Sporadycznie zawiesza się wskaźnik paliwa
loockas napisał(a):Raczej nie wiele. Teraz ma chyba coś ponad 50kkm
No może to jest ta różnica. Teściowie mają coś ok 130-140k nastukane (5-6 lat ma ten samochód, nie pamiętam dokładnie) i moim zdaniem jest tragiczny. Nagrzewnica (chyba) wydaje jakieś dziwne dźwięki przy każdym odpaleniu, ASO nie potrafi naprawić. W środku wszystko trzeszczy, rdzewieją ramki drzwi, amortyzatory ledwo dają radę już. Nie jeździ się tym jakoś przyjemnie.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Nie można wrzucać każdego ASO do jednego worka. Ja z Forda w BB byłem zadowolony patrząc na poświęcony czas vs cena. To był tylko przegląd, a nie naprawa.
Ja ze Scenic'em byłem tylko na SKP przed zakupem i to mi wystarczyło. Przy Fordzie nie czułem się tak pewnie jak z Reno więc padło na ASO.
Ja ze Scenic'em byłem tylko na SKP przed zakupem i to mi wystarczyło. Przy Fordzie nie czułem się tak pewnie jak z Reno więc padło na ASO.
Gib jaka to część Krakowa,po zdjęciach mi to na ul.Opolska wygląda szwagier ma niedaleko kumatych mechanikow.Mogę spytać o adres. Jakbyś PKP jechał to że stacji na nogach dojdziesz do nich.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT

Ja miałem do czynienia z egzemplarzem, który między wymianami brał 30-40 litrów
Zajrzyj do działu 5/6 i silników 1.8 i 2.0. Ładne historie można przeczytać
Kolega z pracy miał od nowości 1.8, serwis tylko aso, około 100.000 przebiegu, który zrobił samodzielnie i się szykował do remontu