Czateria...cd
ile PLN,jest lpg,rudaBimbak napisał(a):Jak tak te stare auta lubicie to mam dla was perełke.
Moje mx6 jest do wzięcia przez krótki limitowany okres czasu.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):ile PLN,jest lpg,rudaBimbak napisał(a):Jak tak te stare auta lubicie to mam dla was perełke.
Moje mx6 jest do wzięcia przez krótki limitowany okres czasu.Pytam poważnie.
Z pln sie dogadamy ... ja go juz nie potrzebuje a nie chce na złom oddawać. Ruda jest na drzwiach kierowcy klapie bagażnika i wokół anteny tutaj są juz dziury. Gazu nie ma za to jest kilka usterek – nie działa abs, lambda i czujnik poziomu płynu do spryskow i uszczelnicz wału cieknie. 263tys km
Auto dla pasjonata od pasjonata :d
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
loockas napisał(a):Bimbak napisał(a):Ja jeszcze nigdy auta nie sprzedawałem.
Dobrze kojarzę, ze NC to Twoje 3 auto licząc malucha?
Ta choć technicznie maluch był ojca
Pozdrawiam, Tomek
Gratki loockas!
Co do aut to ja jestem z tych co długo użytkują.
Był Wartburg 1.3, 626 Cronos, szóstka – (2 Mazdy użytkowałem razem 14 lat), Hyundai H1 Starex. Jest klocek i firmowo Kangur i Dokker.
Czyli pomijając firmówki ... raptem 5 sztuk przez .....yyyyyyy, ....... 18 lat
Co do aut to ja jestem z tych co długo użytkują.
Był Wartburg 1.3, 626 Cronos, szóstka – (2 Mazdy użytkowałem razem 14 lat), Hyundai H1 Starex. Jest klocek i firmowo Kangur i Dokker.
Czyli pomijając firmówki ... raptem 5 sztuk przez .....yyyyyyy, ....... 18 lat

Ja będę pasażerem na tylnej kanapie, nie mogę niczym powozić bo jak tylko wsiądę to odpalam browar 
Jak chcesz to możesz się z nami nawet zabrać, albo dołączyć na dowolnym etapie: my ciśniemy najpierw do Żywca, poźniej Tychy i tam nocujemy idąc na miasto.
Jak chcesz to możesz się z nami nawet zabrać, albo dołączyć na dowolnym etapie: my ciśniemy najpierw do Żywca, poźniej Tychy i tam nocujemy idąc na miasto.