Czateria...cd
To nie jest śmieszne. Poziom zidiocenia ludzi najprawdopodobniej przez handlarzy i Januszy z garażu jest przerażający. Ja się nie nadaje na handlarza. Przed chwilą kolejnego spławiłem, bo kręcił nosem na przebieg. Zapytałem czy jak mu skręcę licznik do 150kkm to poprawi mu to humor? Chyba się obraził, bo nie odpisuje.
Swoją drogą nie wiem co się stało. Przez dwa tygodnie nie odzywał się nikt. W zeszłym tygodniu nawet cenę obniżyłem, ale dalej bez odzewu. Od wczoraj 2 telefony, dzisiaj dwa maile. Jutro niby ktoś chce przyjechać. Zobaczymy...
Swoją drogą nie wiem co się stało. Przez dwa tygodnie nie odzywał się nikt. W zeszłym tygodniu nawet cenę obniżyłem, ale dalej bez odzewu. Od wczoraj 2 telefony, dzisiaj dwa maile. Jutro niby ktoś chce przyjechać. Zobaczymy...
loockas napisał(a):To nie jest śmieszne. Poziom zidiocenia ludzi najprawdopodobniej przez handlarzy i Januszy z garażu jest przerażający.
To jest już taki dramat, że pozostaje się tylko śmiać
Nie wiem czy nie byłoby dobrym pomysłem wystawić samochód na jakimś niemieckim albo czeskim portalu. Ewentualnie można oddać do komisu Januszowi który jest wprawiony w stosowaniu aktualnych metod marketingowych w temacie sprzedaży samochodów... Absurdem jest to, że sprzedawcy tak wytresowali ludzi, że ludzie nie chcą kupować jeśli nie są robieni w ciula
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Ale co się w sumie dziwić. Szukam teraz auta dla Ani w benzynie. Takie C4 Picasso – na ok 500 ofert, jest tylko 80 benzyn – no ok, taki urok tego modelu. Z tych 80 ofert tylko 2-3 są faktycznie ofertami prywatnymi, reszta to komisy, handlarze, ewentualnie salony dealerskie. Nawet jak kupujący chciałby nie trafić na takiego co go zrobi w ciula, to ma na to małe szanse.
Żeby było zabawniej, to na obecny stan ofert łatwiej mi znaleźć ofertę Clio RS z prywatnych rąk niż C4 czy Scenica
Żeby było zabawniej, to na obecny stan ofert łatwiej mi znaleźć ofertę Clio RS z prywatnych rąk niż C4 czy Scenica
Lukasz, co się tak palisz ze sprzedażą. Masz dobre auto więc nie sprzedawaj byle się pozbyć. W końcu ktoś kupi, nie jesteś w sytuacji że masz "nagrane" już auto i potrzebujesz gotówki?
A kto powiedział, że się palę? Wystawiłem ogłoszenie i odbieram głupie telefony
Auto dla żony kupuję bez względu na to czy Laguna się sprzeda czy nie.
Inna sprawa, że jak już podjąłem decyzję o sprzedaży to nie wiem na co miałbym czekać. Ja się do aut nie przywiązuje. Skorygowałem cenę do rynkowej i niech leci w kolejne ręce.
Inna sprawa, że jak już podjąłem decyzję o sprzedaży to nie wiem na co miałbym czekać. Ja się do aut nie przywiązuje. Skorygowałem cenę do rynkowej i niech leci w kolejne ręce.
Jak ktoś wyskakuje z ceną max to długo czeka na sprzedaż.
No trochę przesadziłem z ceną, ale jeszcze niech tak powisi
przez loockas » 13 lut 2017, 20:37
No trochę przesadziłem z ceną, ale jeszcze niech tak powisi
przez loockas » 13 lut 2017, 20:37
Ostatnio edytowano 28 lut 2017, 16:40 przez ela323f, łącznie edytowano 1 raz
loockas napisał(a):Żeby było zabawniej, to na obecny stan ofert łatwiej mi znaleźć ofertę Clio RS z prywatnych rąk niż C4 czy Scenica
Bo handlarze ciągną głównie to na co jest parcie – na C4/Scenica parcie jest większe niż na Clio RS...
Trusted computing – Yes or No?
Xenocyd napisał(a):Tak jest, nc700s z dct prawie nie występuje w ogłoszeniach – albo wszyscy zadowoleni i nikt nie chce sprzedać, albo nikt tego nie kupuje :-P
Kup anglika i zrób przekładke reflektora
Stała pod ścianą prężąc kakao
Xenocyd napisał(a):A co jak kiera będzie po złej stronie motocykla?
będzie ciężko wyprzedzać ale zarejestrujesz

Ten kolor, te pasy, ta moc

Panocki, otwiera się wam gazetka z tej strony?
http://www.nika.kielce.pl/gazetka_l.php?id=24
Bo mnie szlag trafia – 3 kompy i na żadnym nie idzie. Zamiast ją otworzyć w oknie przeglądarki (jak dotychczas) kopiuje na dysk. A tego syfu niczym nie idzie otworzyć. Chyba z 6 programów na swf próbowałem i wielkie g....
http://www.nika.kielce.pl/gazetka_l.php?id=24
Bo mnie szlag trafia – 3 kompy i na żadnym nie idzie. Zamiast ją otworzyć w oknie przeglądarki (jak dotychczas) kopiuje na dysk. A tego syfu niczym nie idzie otworzyć. Chyba z 6 programów na swf próbowałem i wielkie g....