Czateria...cd
Mój ojciec kupił ostatnio demona szos w postaci VW Foxa, auto z 2008 roku i nie posiada nawet centralnego ani elektrycznych lusterek. I jemu to nie przeszkadza, bo jeździ i na głowę nie pada więc spełnia oczekiwania.
Na szczęście jest tyle modeli aut że każdy znajdzie odpowiednią opcje dla siebie bo nie ma nic gorszego jak auto które nie spełnia naszych oczekiwań.
Ważne by jeździł bezawaryjnie. Mniej dodatków to mniej wydatków 
- Od: 15 sty 2017, 10:07
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 PB 2003r
loockas napisał(a):Szymon napisał(a):Michi ze mnie ryje bez przerwy
On jest uprzedzony do Skody już nieuleczalnie
kuszę go na tripa do muzeum w Mlada Boleslav
Kolor taki żeby rudej nie było widać 
Ciekawe ile by kosztowało odpicowanie jej żeby była jak z fabryki.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ciekawe ile by kosztowało odpicowanie jej żeby była jak z fabryki.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Beny napisał(a):Obstawiam że rudej tam mniej niż na niejednej młodszej mazdzie
Na mojej BJ było więcej

Generalnie jednak widać że ruina.
Nie kumam podniecania się takim padłem. Ot, rzadkie na drodze bo ich prawie w ogóle nie ma. Ale model zwyczajny do bólu, nic szczególnego. Co innego takie Cosmo czy chociaż 929....

Nie kumam podniecania się takim padłem. Ot, rzadkie na drodze bo ich prawie w ogóle nie ma. Ale model zwyczajny do bólu, nic szczególnego. Co innego takie Cosmo czy chociaż 929....