Czateria...cd
Wniosek taki że warto sprawdzać mocowanie haka 
loockas napisał(a):Pod filmem jest opis co się stało. Linka była, ale co z tego jak wyrwało cały hak
Ale linki się przecież nie zapina do haka
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
loockas napisał(a):Widząc auta z przyczepą linka zazwyczaj wisi na haku
Patrzeć na ludzi nie ma co bo mają kupę nieprawidłowych nawyków w wielu kwestiach ale przez ich popularność ma się wrażenie, że skoro wszyscy tak robią to tak jest dobrze
Trzeba zejść do poziomu ziemi
Ja miałem, gra to pomiędzy słabo a do pupy, ale ja się nie znam na odsłuchu aż tak bardzo 
- Załączniki
Stała pod ścianą prężąc kakao
PeKa napisał(a):Miał ktos z Was do czynienia z transmiterami fm? Chce kupić, ale jest tego zatrzęsienie... Najlepiej, gdyby robił też za zestaw głośnomówiący.
Roidmi 2s
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Gib napisał(a):znormalizowane spalanie w typie dośc dynamiczne miasto krótkie odcinki ale bez stania w korkach.
Już niedługo w pompce będziesz miał ile to pali

Ja tam nawet z LPG jeżdżę z ustawieniem aby ekran mi spalanie i inne pierdoły pokazywał, takie moje małe zboczenie
. Też w tym miesiącu i prawie 2tys km na 12.2L wisi, mieszany.
Ja spodziewałem się od swojego ciężkiego auta większego spalania a tu konsumpcja na poziomie 5L przy tych temp jest do osiągnięcia, a nawet jak nie zwraca się uwagi jak się jedzie to wynik nie jest jakiś kosmiczny.
A u mnie nie ma takich wynalazków
Bardziej by mi się czasami temperatura na zewnątrz przydała.
Chyba pójdę w ślady Gib'a i zafunduję mazdzie chiptuning. Ciekawe ile da się wyciągnąć z wolnossaka.
Chyba pójdę w ślady Gib'a i zafunduję mazdzie chiptuning. Ciekawe ile da się wyciągnąć z wolnossaka.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs napisał(a):Ciekawe ile da się wyciągnąć z wolnossaka.
włóż turbo a potem zrób chip
Neonixos666 napisał(a):Gib napisał(a):znormalizowane spalanie w typie dośc dynamiczne miasto krótkie odcinki ale bez stania w korkach.
Już niedługo w pompce będziesz miał ile to pali
Poniekąd ale fajnie jakby to były jakieś znośne liczby
Dopisano 17 lis 2016 2:03:
jacobs napisał(a):A u mnie nie ma takich wynalazkówBardziej by mi się czasami temperatura na zewnątrz przydała.
Bez wałków ITB i porządnego wydechu dolotu raczej nie liczyłbym na 200 KM.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib, też nie liczę. BBR Super200 obejmuje właśnie to co wymieniles bez itb i daje 200. W sumie +10KM i poprawa mapy przepustnicy to byłbym zadowolony (podobno w NC przepustnica otwiera się tylko na 50% na pierwszych 3 biegach)
If you’re in control, you’re not going fast enough.
PeKa napisał(a):Miał ktos z Was do czynienia z transmiterami fm? Chce kupić, ale jest tego zatrzęsienie... Najlepiej, gdyby robił też za zestaw głośnomówiący.
Roidmi 2S, gra naprawdę przyzwoicie. Ale jako zestaw głośnomówiący sprawuje się średnio z prostego powodu. Mikrofon jest wbudowany w urządzenie, a te masz wpięte zwykle nisko gdzieś w tunelu środkowym. Mikrofon powinieneś mieć jak najbliżej twarzy. Ale do strumieniowania muzyki naprawdę polecam. Miło się zaskoczyłem i zmieniłem całkowicie zdanie na temat transmiterów fm. Zakup najlepiej w chinach, ok 15$.
Krzemol1994 napisał(a):z LPG jeżdżę
W dwa miesiące pyknąłem 6600km – chyba powinienem pomyśleć o LPG?
Ostatnio edytowano 17 lis 2016, 09:35 przez brii, łącznie edytowano 2 razy
Tylko jak przekonać ludzi z warsztatu do zamontowania butli tak jak w pojazdach utrzymanych w rost style czyli na dachu?
Ja mam Roidmi ten podstawowy. Kupiłem w PL na fakturę Vat za 69 PLN. Jestem zadowolony. Jak ustawisz dobrze częstotliwość FM – przynajmniej 0,2 od najbliższej stacji radiowej to nic nie trzeszczy.
Brii, wtedy to twoje auto to byłby prawdziwy Flexi Fuel
.
U mnie podobnie, też coś w okolicy 6 tyś w 2 miechy. Chyba niedługo będę musiał wymienić olej. Jeszcze 15 tyś i pierwsza wymiana oliwy w skrzyni.
Brii, wtedy to twoje auto to byłby prawdziwy Flexi Fuel
U mnie podobnie, też coś w okolicy 6 tyś w 2 miechy. Chyba niedługo będę musiał wymienić olej. Jeszcze 15 tyś i pierwsza wymiana oliwy w skrzyni.
..::Born To Rise Hell::..