A wygluszenie jest takie sobie. Całkiem za darmo słuchamy wykładów zza ściany
Czateria...cd
Bartek1986 napisał(a):11,1 litra 21 cylindrów triturbo 1011km![]()
Moje to uturbione 2.2 litra i ma 144KM razem

Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
brii napisał(a):6,7l z 17 cylindrów daje 796KM
a ja mam 1.9 ale za to metalik

Musisz ze dwa dokupić 
To może inaczej
średnia pojemność: 2,25
średnia il. cylindrów: 5
średnia moc: 202,5
średni wiek: 15,5 roku
To może inaczej
Ostatnio edytowano 27 paź 2016, 16:17 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Stała pod ścianą prężąc kakao
Dziś na przegląd i ubezpieczenie poszło 900zł więc do końca miesiąca deserków po obiedzie nie będzie
Zaraz idę rozebrać zacisk bo coś prawe przednie koło słabo bierze
.

Zaraz idę rozebrać zacisk bo coś prawe przednie koło słabo bierze
Gib napisał(a):średnia pojemność: 2,25
1,67
Gib napisał(a):średnia il. cylindrów: 5
4,25
Gib napisał(a):średnia moc: 202,5
199
Neonixos666 napisał(a):na przegląd i ubezpieczenie poszło 900zł
Ni ma katastrofy
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
1.1
3,5
77 KM
średnia wartość: 7,5 tys
...lepiej nie wpisywać...

4 lata
Dopisano 27 paź 2016, o 15:02:
ps. Również miałem "odnowienie" umowy...
Na Toledo poszło 296 GBP, a na Mii 256 GBP...
W sumie to tanio jak bartszcz...

Arkana , Captur , Mii
Gib napisał(a):średnia pojemność: 2,25
2,77
Gib napisał(a):średnia il. cylindrów: 5
5,25
Gib napisał(a):średnia moc: 202,5
252,75
Gib napisał(a):średni wiek: 15,5 roku
13,25
Jeepa wczoraj ubezpieczałem i za rok zapłaciłem 608zł

Jak ktoś zna Altec Lansing i interesuje go coś z ich ofgerty, wyprzedajemy magazy na groszę, słuchawki douszne, jakieś głośniki do PC, głośniki do iPodów itp.
..::Born To Rise Hell::..
Jesteś w stanie przedstawić dokładną ofertę? Rozważam słuchawki.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
sq2jul napisał(a):Jesteś w stanie przedstawić dokładną ofertę? Rozważam słuchawki.
To powinno jeszcze być na magazynie z słuchawek.
AT-AHP122E AT-CHP307E AT-MHP106 AT-MHP116 AT-MHP126 AT-MHP136 AT-MHP206 AT-MZX236GDEAM AT-MZX236RGEAM AT-MZX236TGEAM AT-MZX436PEAM AT-MZX436REAM AT-MZX436VEAM AT-MZX736AQEAM AT-MZX736EAM AT-MZX736PKEAM AT-UHP101E AT-UHP301E AT-UHP336E AT-UHP405E
Jak coś z tego Ci pasuje, pisz, podrzucę Ci cenę.
JohnnyB napisał(a):Lansing
Przekonali mnie nazwą – chyba coś kupię
A tak serio – jest gdzieś cały spis tego co jest na zbyciu? Bo tak to trochę trudno będzie coś wybrać.
Trusted computing – Yes or No?
Słuchawki masz wyżej,
Stacje dokujące do iPod
AT-IM11BLKACE AT-IMMINI AT-IMT620EAM AT-M402SREAM AT-T612ACE AT-M812ACE
Głośniki PC
AT-BXR1321E AT-IML227EAM AT-FX3022EAM AT-FX3022WHTEAM AT-VS2620E AT-VS2720E AT-VS2721E
I to chyba wszytsko.
Nie wiem ile sztuk zostało, mogę się dowiedzieć jutro co jeszcze i w jakiej ilości jest na magazynie.
Jak coś to piszcie na PW, podrzucę ceny.
Dopisano 27 paź 2016 16:58:
Powinienem mieć jeszcze chyba Plantronics BeacBeat Pro, jedna parę miał kolega na zbyiu.
Jak by kogoś interesowały RIG500 to też co jakiś czas mam jakąś. Ogólnie z Plantronicsa mam wszystko, ceny już nie tak bardzo okazyjne, ale co jakiś czas mam fajne "promocje" warto pytać
Stacje dokujące do iPod
AT-IM11BLKACE AT-IMMINI AT-IMT620EAM AT-M402SREAM AT-T612ACE AT-M812ACE
Głośniki PC
AT-BXR1321E AT-IML227EAM AT-FX3022EAM AT-FX3022WHTEAM AT-VS2620E AT-VS2720E AT-VS2721E
I to chyba wszytsko.
Nie wiem ile sztuk zostało, mogę się dowiedzieć jutro co jeszcze i w jakiej ilości jest na magazynie.
Jak coś to piszcie na PW, podrzucę ceny.
Dopisano 27 paź 2016 16:58:
Powinienem mieć jeszcze chyba Plantronics BeacBeat Pro, jedna parę miał kolega na zbyiu.
Jak by kogoś interesowały RIG500 to też co jakiś czas mam jakąś. Ogólnie z Plantronicsa mam wszystko, ceny już nie tak bardzo okazyjne, ale co jakiś czas mam fajne "promocje" warto pytać
JohnnyB napisał(a):Plantronics BeacBeat Pro
W tych piniondzach i kategoriach sluchawek (pelne, nauszne z redukcja halasu) to slinie sie na Bose QuiteComfort 25.
JohnnyB napisał(a):Jak coś z tego Ci pasuje, pisz, podrzucę Ci cenę.
Dzięki. Poszperam co to za modele. Akurat jestem na zakupie czegos niewielkiego do uszu. Obecnie uzywam takich standardowych sluchawek ajfonowych, ale za to jaki badziew wyprodukowali to powinni ich ukamienowac. Jakosc dzwieku ani zla, ani dobra ale chodzic sie w nich nie da – wystarczy lekko poruszyc glowa i od razu wypadaja z ucha.
Informacyjnie.....pracuję dla Importera Plantronics
......
sprawdzaj ja nie używałem ATL, ale zamówiłem sobie AT-UHP336E, kosztować to będzie groszę więc nie szkoda sprawdzić co to jest.
sprawdzaj ja nie używałem ATL, ale zamówiłem sobie AT-UHP336E, kosztować to będzie groszę więc nie szkoda sprawdzić co to jest.
Szybkie rozebranie zacisku, wyczyszczenie, nasmarowanie i sprawdzenie na stacji diagnostycznej – teraz hamuje jak trzeba. Koszt 0zł i nie napracowałem się zbyt mocno 
Widocznie nie na schodach.
Czy nie da się umyć na bezobsługowej myjni ciemnego auta (które po polaniu wodą wydaje się czyste) bez gąbki/rękawicy? "umyłem" dziś starałem się dokładnie ale gdzie tam nawet ślady po palcach od ściągania liści zostały...o grubszych historiach po ptakach nawet nie wspominam. Chyba czas wyposażyć się w wiaderko i rękawicę bo mam dwie miejscówki bez cieciowe
Czy nie da się umyć na bezobsługowej myjni ciemnego auta (które po polaniu wodą wydaje się czyste) bez gąbki/rękawicy? "umyłem" dziś starałem się dokładnie ale gdzie tam nawet ślady po palcach od ściągania liści zostały...o grubszych historiach po ptakach nawet nie wspominam. Chyba czas wyposażyć się w wiaderko i rękawicę bo mam dwie miejscówki bez cieciowe
Stała pod ścianą prężąc kakao
Nie da sie.. Volvo po myciu na takiej myjni jest trochę bardziej czyste, a Subaru niebieskie jest brudniejsze niż przed myciem