Czateria...cd
Chyba nie z explo.
Na otomoto są aktualnie 3 Megane CC 2.0T wszystkie poniżej 20k. To mi nikt chyba nie powie że zwykłe megane 2.0T hatchback można wyrwać około dychy.
http://otomoto.pl/oferta/renault-megane ... yuQnr.html
http://otomoto.pl/oferta/renault-megane ... yyhXJ.html
http://allegro.pl/renault-megane-cabrio ... 82681.html
Na otomoto są aktualnie 3 Megane CC 2.0T wszystkie poniżej 20k. To mi nikt chyba nie powie że zwykłe megane 2.0T hatchback można wyrwać około dychy.

Stała pod ścianą prężąc kakao
hmm chociaż dziwię się młodzieży .... w erze odlotów i tindera nie powinno to aż takiego wrażenia zostawiać 
Dopisano 12 wrz 2016 15:52:
Wygląd tego zarówno z zewnątrz to jakaś masakra. Hatback zdecydowanie ładniejszy. Najtańszy za 14K PLN
Dopisano 12 wrz 2016 15:52:
Gib napisał(a):Megane CC 2.0T
Wygląd tego zarówno z zewnątrz to jakaś masakra. Hatback zdecydowanie ładniejszy. Najtańszy za 14K PLN
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Pytanko....robiłem przegląd w Miniaku......i okazało się że na tabliczce znamionowej mam inną masę niż w w dowodzie....Auto od 9 lat w PL i nagle okazało się ze ktoś źle spisał i tak zostało.
Nie zrobili przeglądu. W kolejnej stacji, nie zwrócili wagi na masę i auto bez zająknięcia przeszło przegląd.
Ogólnie pytanko, jak to ogarnąć na przyszłość? Bo na SKP kazali mi jechać do osoby która importowała pojazd w 2007 roku......
Nie zrobili przeglądu. W kolejnej stacji, nie zwrócili wagi na masę i auto bez zająknięcia przeszło przegląd.
Ogólnie pytanko, jak to ogarnąć na przyszłość? Bo na SKP kazali mi jechać do osoby która importowała pojazd w 2007 roku......

..::Born To Rise Hell::..
Xenocyd napisał(a):Jedziesz na SKP ustalic cechę pojazdu, w tym wypadku masę. Z tym papierkiem do urzędu i pewnie dostaniesz nowe blachy.
Ja miałem brak masy w dowodzie i tak mi kazali zrobić przy rejestracji.
I pewnie muszę za wszystko zapłacić ?
Czy muszę mieć coś z wydziału komunikacji – jakieś "skierowanie" na takie ustalenie cechy ?
Czy mogę podjechać do SKP – kolesie jak widać nie wiedzieli o co chodzi, bo zasugerowali jechać do importera...
Nie wiem ile. W drugiej SKP przeszedłem przegląd bez problemu.
Ogólnie jeśli podpisze nowy kontrakt – około listopada, to auto idzie na sprzedaż – w kontrakcie jest fura wpisana. Jak się nie dogadam to będzie przynajmniej do następnych wakacji.
Zobaczę, podjadę na Dekrę i zapytam hipotetycznie co zrobić
. Jeśli mogą coś takiego od ręki wydać, to podjadę i ogarnę temat....
Ogólnie jeśli podpisze nowy kontrakt – około listopada, to auto idzie na sprzedaż – w kontrakcie jest fura wpisana. Jak się nie dogadam to będzie przynajmniej do następnych wakacji.
Zobaczę, podjadę na Dekrę i zapytam hipotetycznie co zrobić
Bimbak napisał(a):hmm chociaż dziwię się młodzieży .... w erze odlotów i tindera nie powinno to aż takiego wrażenia zostawiać
Dopisano 12 wrz 2016 15:52:Gib napisał(a):Megane CC 2.0T
Masakra to jest wygląd Hatchbacka IMO. Kombi najładniejsze chyba, cabrio wygląda nieźle.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Jakiś dziwny diagnosta co wnika w takie pierdoły. U mnie jak widzi że byłem rok temu u niego to tylko hamulce, trzepańsko przodu i światła. Stówa na blat, pieczątka i wszystko w parę minut. Zapierwszym razem to tylko sprawdza czy VIN się zgadza z papierami.
Wczoraj Signum przyholowała prawie 100km do domu Vectrę C kumpla. Dzwonił tylko żeby wolniej
. Trasa nie dość że w nocy to po najbardziej krętej drodze w okolicy, do tego mgła. Wywaliło mu świecę z głowicy która rozwaliła dwie cewki i nie wiadomo czy nie wpadło jej trochę do silnika 
Wczoraj Signum przyholowała prawie 100km do domu Vectrę C kumpla. Dzwonił tylko żeby wolniej
Jeżdżę do kolesi od kilku lat. Z mini po raz pierwszy, koleś zerknął na dowód, na tabliczkę znamionową i wartości się nie zgadzały. W tym momencie zakończyłem przegląd.
Spodziewałem się czegoś co opisywał Xen, ale kolesie powiedzieli że nic nie mogą zrobić i mam jechać tam gdzie auto miało pierwszy przegląd.....jak widać nie mieli podobnej sytuacji.....więc pojechałem stację obok. Tam koleś sprawdził VIN, na podszybiu, kielich i tabliczce znamionowej, potem wytrząchał auto, wyszarpał, sprawdził amorki, lampy, gaśnicę, klakson i powiedział że ......fajne auto
......tylko jeździć 
A z tymi tablicamy to chyba nie trzeba wymieniać....o ile pamietam, jak wbijali mi w wydziale komunikacji LPG w dowód, do dostałem nowe naklejki na tablicę i t chyba było wszystko, więc tutaj pewnie to samo...
Spodziewałem się czegoś co opisywał Xen, ale kolesie powiedzieli że nic nie mogą zrobić i mam jechać tam gdzie auto miało pierwszy przegląd.....jak widać nie mieli podobnej sytuacji.....więc pojechałem stację obok. Tam koleś sprawdził VIN, na podszybiu, kielich i tabliczce znamionowej, potem wytrząchał auto, wyszarpał, sprawdził amorki, lampy, gaśnicę, klakson i powiedział że ......fajne auto
A z tymi tablicamy to chyba nie trzeba wymieniać....o ile pamietam, jak wbijali mi w wydziale komunikacji LPG w dowód, do dostałem nowe naklejki na tablicę i t chyba było wszystko, więc tutaj pewnie to samo...
Gib napisał(a):Na otomoto są aktualnie 3 Megane CC 2.0T
To naprawdę na bogato. Jak kiedyś oglądałem, to nie było wcale. Byłem przekonany, że ten model nie miał 2.0T
Mnie się ta buda podoba, zwłaszcza w ciemnych kolorach. Tak samo jak HB