Dziś zjazd nad Wisłę był zablokowany, tak więc jutro pewnie też będzie. W takim razie spot odbędzie się normalnie o 12:00, ale na parkingu pod teatrem https://www.google.pl/maps/@52.5491134, ... 56!6m1!1e1
PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Uwaga, zmiana miejsca
Dziś zjazd nad Wisłę był zablokowany, tak więc jutro pewnie też będzie. W takim razie spot odbędzie się normalnie o 12:00, ale na parkingu pod teatrem https://www.google.pl/maps/@52.5491134, ... 56!6m1!1e1
Witam serdeczenie kolegów klubowiczów z Płocka!
Wybieramy się w nastepny weekend Maździnką i moją lubą na Audio piatek-niedziela.
Czy poratowałby ktoś z Was noclegiem w tych dniach? Kilka metrów2 trawnika w ogrodzie w zupełności by też starczyło. Obiecuję kulturalne zachowanie i dogadaną 'wdzięczność' lub ew. nocleg kiedyś w Poznaniu
Liczę na Waszą gościnność!
Pozdrawiam
t0ma5h
PS: Czy ktoś z Was też się wybiera na festival?
Wybieramy się w nastepny weekend Maździnką i moją lubą na Audio piatek-niedziela.
Czy poratowałby ktoś z Was noclegiem w tych dniach? Kilka metrów2 trawnika w ogrodzie w zupełności by też starczyło. Obiecuję kulturalne zachowanie i dogadaną 'wdzięczność' lub ew. nocleg kiedyś w Poznaniu
Liczę na Waszą gościnność!
Pozdrawiam
t0ma5h
PS: Czy ktoś z Was też się wybiera na festival?
t0ma5h napisał(a):Liczę na Waszą gościnność!
szkoda że nie wyszło
Ogłoszenia
1. Niedziela spot 12:00 nad Wisłą (chyba nie ma żadnej imprezy,co?)
2. Czwartek 20:30 PFM pod Decathlonem. Jeśli się wybieracie, bądźcie koło 20:00, bo później miejsc brak. Rezerwować też ciężko jak się zjeżdżają
nie być tam
w niedzielę są jeszcze chyba resztki hip-hop festival, więc miejsce trzeba zmienić
jakieś propozycje? 
Marcinku, czyżbyś chciał nas odwiedzić? 
oooo to jestem za 

można
w takim razie szczyt Mostów pod chmurką
w razie deszczu pięterko niżej 
Jako ze nikt nie podaje zadnego info, to ja wyjde z szeregu.
W niedziele (21.08) wypada spot, warto by bylo obgadac temat zlotu. I jako ze w koncu mam czas to ja sie pojawie na 100%
Ktos jeszcze?
Miejsce i godzina standadowo 12:00 parking nad wisla. Mysle ze zadnych imprez nie ma wiedz wiedziemy.
W niedziele (21.08) wypada spot, warto by bylo obgadac temat zlotu. I jako ze w koncu mam czas to ja sie pojawie na 100%
Miejsce i godzina standadowo 12:00 parking nad wisla. Mysle ze zadnych imprez nie ma wiedz wiedziemy.
właśnie z Darkiem przez telefon gadałem, że spot w niedzielę i że info muszę napisać
otóż tak, niedziela o 12:00 spot nad Wisłą, ale... Mnie nie będzie
będę u dziadków w WLKP. Jutro z Darkiem najprawdopodobniej będę się widział i przekażę mu co ma Wam powiedzieć na spocie odnośnie wyjazdu na Ryki 
nie kieruje a jeszcze rzadzirafalmazda6 napisał(a):Jutro z Darkiem najprawdopodobniej będę się widział i przekażę mu co ma Wam powiedzieć na spocie odnośnie wyjazdu na Ryki

a kto mówi?
Niedziela, 12:00 spot tradycyjnie nad Wisłą (chyba nie ma żadnej imprezy, prawda?)
nie wiem czy będę, bo zapasowa furmanka będzie niedostępna, a też nie wiem czy zdążę coś kupić do tego czasu, no ale nieważne 

Niedziela, 12:00 spot tradycyjnie nad Wisłą (chyba nie ma żadnej imprezy, prawda?)