Czateria...cd
Dominator napisał(a):Johny, to co napisales wczesniej, to miod na moje serce. Nie kupisz kompakta wiecej, czyli nie kupisz golfa, ufff
Nie kupie, ale jeśli miałbym ponownie wybierać, wolę VW nad Volvo. Różnica jakościowa niestety przesunęła sie na korzyść VW. I nie da się tego zdyskredytować. VW to najlepszy średniak na rynku. Aspirujący wykonaniem do klasy wyższej. Volvo to średniak z dużo wyższą ceną.
..::Born To Rise Hell::..
Beny napisał(a):Mój mechanik jest innego zdania,ostatnio strasznie narzeka na passka B6 mówi że się psuje na potęgę do tego dochodzi rdza
Absolutnie nie słyszłąem aby VW od czasów Passka B4 rdzewiał. Silnik to inna bajka i awarie statystycznie nie mijaja żadnej innej marki. Swojego czasu Volvo z silkiem D3 brylowało w awariach DPF.
Kazde nw auto bedzie odnototywało awarie, tak jest skonstruowane. Ale porównywać należy ze soba auta zbliżone.
Piszac o golfie, mialem na mysli moja rozmowe z johnym sprzed kilku dni
Mam pelna swiadomosc jakosci tego samochodu, wiem ze nalezy do najmocniejszych w swojej klasie, jest to dodatkowo spotegowane klasycznym siermieznym stylem samochodow z wolfsburga.
Dominator napisał(a):Piszac o golfie, mialem na mysli moja rozmowe z johnym sprzed kilku dniMam pelna swiadomosc jakosci tego samochodu, wiem ze nalezy do najmocniejszych w swojej klasie, jest to dodatkowo spotegowane klasycznym siermieznym stylem samochodow z wolfsburga.
Dałem się żonie namówić na Volvo. Po raz ostatni brałem jej zdanie jako podstawowe w trakcie wyboru auta. Ale absolutnie nie mogę psioczyć na auto. Kupiłem w dobrej kasie używkę. Mam nadzieję że już straciłą większosć ze swojej wartosci.
Beny napisał(a):Mój mechanik jest innego zdania,ostatnio strasznie narzeka na passka B6 mówi że się psuje na potęgę do tego dochodzi rdza
B6 to już 11 letnie auto
Gib napisał(a):Kurde, kupiłbym już auto bo mam nagrane ale facet co ma mi sprzedać nie może znaleźć następcy
3 mam kciuki
też nie widziałem i wydawało mi się że rdza ich nie dotyczy ale on twierdzi inaczej.loockas napisał(a):Beny napisał(a):Mój mechanik jest innego zdania,ostatnio strasznie narzeka na passka B6 mówi że się psuje na potęgę do tego dochodzi rdza
B6 to już 11 letnie autoAle w korozję trochę trudno mi uwierzyć.
Myślicie że nasi dadzą radę,będą karne?
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT