TARNÓW – spotkania regionalne
Spoczko luz, pomysł spota też pojawił się dość późno ale jak coś to nadal aktualny 
- Od: 1 lip 2015, 14:25
- Auto: Protege – ,,Andżej" :)
EX – 323c BA B3 '95
Panowie i Panie,jutro robimy spota w Tarnowie tak na szybko bo bede ja,ZeroCool_m1,MirasM6 fajno bylo by pokopac w oponki!! Godzinke podam wieczorkiem bo musze Mirasa wypytac o ktorej bedzie w Tarnowie.Pozdrawiam Chetni????
-
WisniaUs
Spotkanko ok godz 12ej na wylocie z tarnowa w strone wierzchoslawic (A4 zachod) na parkingu sklepu Cezar.
-
WisniaUs
Dominator napisał(a):Myślałem że bliżej, to bym może podjechal, ale tam mi nie po drodze;)
Mi tez nie bo mam impreze za Wojniczem od 12ej ale wpadne specjalnie momo to!! Dominik nie zawsze bedziesz mial po drodze i z gorki

-
WisniaUs
Ja będę, nie ma problemu, do jutra! :–)
Tylko prosiłbym o jakąś mapkę, bo nie mam pojęcia gdzie jest sklep Cezar
Wpadaj, bo taka okazja się rzadko trafia, chciałeś zobaczyć MPS'a
Tylko prosiłbym o jakąś mapkę, bo nie mam pojęcia gdzie jest sklep Cezar
Dominator napisał(a):Ze mną nie problem, gorzej z moją wifi u boku
Wpadaj, bo taka okazja się rzadko trafia, chciałeś zobaczyć MPS'a
ZeroCool_m1 napisał(a):Tylko prosiłbym o jakąś mapkę, bo nie mam pojęcia gdzie jest sklep Cezar
Jedziesz od Azotów w strone wierzchosławic,tak jak na autostrade A4 i przed mostem na Dunajcu masz po lewej Cezara.A jak jedziesz z A4 to zjazd na Grupa Azoty i na tarnow,wtedy za mostem po prawej jakies 500m od dunajca

-
WisniaUs
Moja jest anty, w szczególności odkąd jeden z forumowiczów zaparkował w boku mojej 626
to byl początek końca wszystkiego. Mialem pytać czyje to M6. Siadł by mi taki kombiak, byle w pb/ gaz i bez rdzy 

Jak cos dawaj znaka bo mam 2sz 2.0PB kombi na ogrodzie do sprzedania!! 2006 i 2007 rok oraz GH 2.0 Pb czarna 2009 ale htb.
-
WisniaUs
Geniek napisał(a):akbyś miał GH 2010 kombi A/T to bym łyknął jak pelikan rybkę
Moze cos przyjedzie koncem maja to dam znaka

-
WisniaUs
Takie fotki z dzisiejszego spota
Pogoda dopisała, spocik udany. Dziękuję tym co przybyli. 

- Od: 8 mar 2016, 00:05
- Auto: Mazda 323f BA 1.5 95'
Witam Wszystkich może sie spotkamy w sobote lub niedziele 11-12 Czerwiec, godzina do ustalenia. Prosze o propozycje i zapisy 

-
WisniaUs