Czateria...cd
Ja mam i w zimę nagrzewa się wyraźnie szybciej od benzyniaków, którymi miałem okazję jeździć.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Gib, to ja bym wolał karawan od Volvo, z wszystkimi potencjalnymi problemami jakie mozę przysporzyć
.
Ciekawe czy mam webasto w V40.....nie zaglądałem jeszcze pod auto. W S60 miałem jako dogrzewanie silnika, tutaj mam nadzieję ze jest podobnie. L3 nie miala nic – poza nagrzewaczem środka – temperatura robocza osiagana była dość późno, ale kabina miała już przyjemną temperaturę.
Ciekawe czy mam webasto w V40.....nie zaglądałem jeszcze pod auto. W S60 miałem jako dogrzewanie silnika, tutaj mam nadzieję ze jest podobnie. L3 nie miala nic – poza nagrzewaczem środka – temperatura robocza osiagana była dość późno, ale kabina miała już przyjemną temperaturę.
..::Born To Rise Hell::..
nemi napisał(a):Mialem tego Eberszpratera
nemi napisał(a):Najgorzej, że wciąż ta nazwa przywołuje traumę.
Wiesz, że w niemieckim słowa łączy się w jedno i potrafią one znaczyć tyle co całe zdanie?
Więc jak masz traumę eberszpratera, to nazywa się to...
Eberszpratertrauma
Z tym szybszym nagrzewaniem benzyny tez nie jest to takie oczywiste.
W szóstce miałem sam dogrzewacz Webasto i jak jeździłem do roboty to silnik łapał temperaturę o wiele szybciej niż w aktualnym klocku. Inna sprawa, że w kabinie ciepło robiło się bardzo późno, a tu odwrotnie.
Chociaż porównanie jest kiepskie bo Chrysler ma chyba z 5 x więcej płynu (druga nagrzewnica z tyłu auta).
Bo był zamontowany w takim a nie innym liderze niezawodności
W szóstce miałem sam dogrzewacz Webasto i jak jeździłem do roboty to silnik łapał temperaturę o wiele szybciej niż w aktualnym klocku. Inna sprawa, że w kabinie ciepło robiło się bardzo późno, a tu odwrotnie.
Chociaż porównanie jest kiepskie bo Chrysler ma chyba z 5 x więcej płynu (druga nagrzewnica z tyłu auta).
nemi napisał(a):Mialem tego Eberszpratera i nagrzewał się szybciej, ale bez szału. Bardzo szybko się popsuł
Bo był zamontowany w takim a nie innym liderze niezawodności
Volałabym jakiegoś blaszaka z Łosiem na masce.....czy błotniku.
..::Born To Rise Hell::..