Czateria...cd
Ooops... Nie było opcji na odwołanie? :/
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
nie, 106 w zabudowanym,
Ja bym sie kłócił, żona zaczęła wyprzedzanie jeszcze przed, podobno zakończyła jeszcze przed i zdązyla wyhamować sporo poniżej, ale ie było gadania, ustrzelili ja z 1,5 km. Nawet nie chcieli gadać, dostał prawko, oddał pokwitowanie i mandat. Co by nie mówiła, on widział lepiej.......no nic, wszystko zgodnie z obowiązującym prawem....
Gdyby to chociaż faktycznie byl zabudowany, a nie dwa domy 30 metrów od drogi i na około las......
No ale cóż, nie ma co tu tłumaczyć, trzeba przełkać i do 15 lipca odpocząć od kiery.
Ja przywdziewam czapkę szofera od jutra :/
Ja bym sie kłócił, żona zaczęła wyprzedzanie jeszcze przed, podobno zakończyła jeszcze przed i zdązyla wyhamować sporo poniżej, ale ie było gadania, ustrzelili ja z 1,5 km. Nawet nie chcieli gadać, dostał prawko, oddał pokwitowanie i mandat. Co by nie mówiła, on widział lepiej.......no nic, wszystko zgodnie z obowiązującym prawem....
Gdyby to chociaż faktycznie byl zabudowany, a nie dwa domy 30 metrów od drogi i na około las......
No ale cóż, nie ma co tu tłumaczyć, trzeba przełkać i do 15 lipca odpocząć od kiery.
Ja przywdziewam czapkę szofera od jutra :/
..::Born To Rise Hell::..
Szkoda że kamerki nie było w aucie. Poza tym jeśli pomiar iskra to bym się kłócił. Bo to badziewie jest i nie jedna sprawę w sądzie udało się wybronić albo chociaż zminimalizować.
No ale niestety, co pies powie to sąd zwykle uzna...
No ale niestety, co pies powie to sąd zwykle uzna...
Pozostają wycieczki na tory – tam prawa jazdy nie trzeba mieć 
A tak serio – dzień bądź dwa na torze to motoryzacyjne wyżycie, że przez miesiąc nawet się nie myśli o zapierniczaniu a nawet dłużej
A tak serio – dzień bądź dwa na torze to motoryzacyjne wyżycie, że przez miesiąc nawet się nie myśli o zapierniczaniu a nawet dłużej
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Pozostają wycieczki na tory – tam prawa jazdy nie trzeba mieć
Żona [tiiit], ale na S7 itp. po mieście nie przegina, tutaj było 90, wlekło się auto, wyprzedziła i im wyszło 106 w zabudowanym. Dziś sam testowałem jak jechałem, miałem 80, wcisnałem gaz w volvo, po 2 sekundach bylo już 105 – a wyprzedzałem na 90.
Xenocyd napisał(a):Czyli żona złapała się na program 50+
3 miesiące szybko miną!
Wiem, tylko jak ja o przeżyje.....tyle imprez a ja kierowcą.....
To teraz nie ma oszczędzania, właduj ślubnej kamerkę jak już plastik dostanie z powrotem i w razie wu będzie materiał 
Pączkojady nie dostaną premii
Pączkojady nie dostaną premii
JohnnyB napisał(a):Wiem, tylko jak ja o przeżyje.....tyle imprez a ja kierowcą.....
Najwyżej dostanie mandat za brak dokumentów
Może hustawkę komuś
http://olx.pl/oferta/hustawka-ogrodowa- ... 435fe7a0a5
Inne aukcję tez maja dobre
Inne aukcję tez maja dobre
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
I w deszcz można siedzieć, praktyczne.
myślałem kiedyś o takim robienie mebli i akcesoriów z części motoryzacyjnych, nawet pomysły fajne miałem
ale cóż brak czasu.
myślałem kiedyś o takim robienie mebli i akcesoriów z części motoryzacyjnych, nawet pomysły fajne miałem
Neonixos666 napisał(a):JohnnyB napisał(a):Wiem, tylko jak ja o przeżyje.....tyle imprez a ja kierowcą.....
Najwyżej dostanie mandat za brak dokumentów
Niestety to tak nie działa
To już jest jazda bez uprawnień i wówczas grozi za to przedłużenie zabrania prawka o kolejne 3 miechy
Beny napisał(a):Z xedosa bym zrobił ale zaraz trzeba by reperaturki wstawiać
Ja BJ nie miałbym za co zawiesić

na razie nie oficjalnie
,
ale niedługo już tak.
Za godzinkę kurs na kolejne zajęcia
. Dziś z jedna firmą dogadałem prawie całowią pracę zdalną, więc jest ok. Dostałem kompa z VPN do ich sieci więc nie mogę płakać.
Dziś już zdążyłem odstawić żonę i odebrać z jednej pracy, w miedzyczasie byłem w biurze i na spotkaniu z klientem
.
Jak dobrze to zorganizuje to nasz budżet tego nie odczuje.
No i tankować będę już teraz każdą furę tylko dla siebie
ale niedługo już tak.
Za godzinkę kurs na kolejne zajęcia
Dziś już zdążyłem odstawić żonę i odebrać z jednej pracy, w miedzyczasie byłem w biurze i na spotkaniu z klientem
Jak dobrze to zorganizuje to nasz budżet tego nie odczuje.
No i tankować będę już teraz każdą furę tylko dla siebie
nemi napisał(a):Uhhh, właśnie wróciłem od dentystki. Ostra babka – 3 zęby na raz, bez żadnej przerwy.
aż mi się moja wyrwana ósemka przypomniała. walczyła dzielnie i dała radę