Mazda3 BK LF '05 Top Sport
Kolejne cyferki lecą 160000 km. Pamiętam jak dziś marzec 2010 i 74 tys.km na liczniku 
Do środka zakupiłem POORBOY'S WORLD Natural Look Dressing Kokpit , trzeba powoli odkurzać letnie 18 , sprzątać po zimie i zaczynamy sezon 
Nokian WR D4 205/50 R17 93 V na pokładzie w porównaniu do 6 letnich Uniroyal MS 66 plus zdecydowanie cichsze 
Letnie kapcie na autku 17 vs 18 na tych ostatnich bez obniżania taka " koza " już nie jest 
18 cali jest mega.
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
Ale się mi podoba ten wzór felg, według mnie najładniejszy z ori z 18". Ja bym je jeszcze zrobił na ciemny grafit połysk.
-
Axela!
- Od: 5 maja 2014, 22:14
- Auto: Mazda3 BK Z6 2004r, HB. Winning Blue 27B <-- Było.
Jest Mazda 3 BP SKYACTIV G 2019 HIKARI. https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 2&t=212463
Może i grafit byłby fajny ale fele w idealnym stanie .
Co masz za tarcze z przodu? Zadowolony jesteś?

Mikoda GT przód i tył mają około 70 tys.km , rewelacyjna jakość i cena .
Jak się przesiadłem z R16 zima na R17 lato (też z BL) to mi się wydawało, że to duża zmiana. Na R18 to musi być dopiero kosmos. Ciemny grafit to jest to 
Moje dziewczyny: Kasia Agatka Alinka exMazda3 BK i Mazda6 GL
Jakoś tak twardawo
po tych 17 zimowych , czeka mnie małe udoskonalenie cai , zamierzam troszkę niżej dać filtr w nadkolu i osłonić go od silnika tradycyjną blaszaną osłoną coby latem gorące powietrze z klimy kurz i pył omijały filtr .
Na teraz po zatrzymaniu temp. rośnie 4-6 * po ruszeniu schładza się szybko i różnica jest 2 * C.
Na teraz po zatrzymaniu temp. rośnie 4-6 * po ruszeniu schładza się szybko i różnica jest 2 * C.
założona osłonka – parę rzeczy na postoju wolniej stożek się nagrzewa w garażu po ostrej jeździe temp cieczy chłodzącej 101 *C temp . zasysanego powietrza 23 *C po 10 min stania przed osłoną dochodziło do 50 *C coś tam gorąca odbija obadamy w upały w czasie jazdy różnica 1 *C o ile to co nam podaje czujnik temp. zewn. jest miarodajne .
ps. nie wiem dlaczego forum uparcie obraca fotki
ps. nie wiem dlaczego forum uparcie obraca fotki
ładnie a jak z brudzeniem jakaś dodatkowa osłona przed wodą ?
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
nic od listopad tak jeżdżę i nic się nie dzieje , nawet testowałem karcherem – mocne lanie i nic , parę kropli na filtrze nie robi różnicy
dziś zaliczony przegląd łącznie ze spalinami – nie ma się czego czepić